Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Bartlett kanggo Ketemu karo Mitra Lelungan lan Rawuh ing Acara Pariwisata Global Penting ing UAE

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Drive Jamaika kanggo ngamanake bagean saka pasar pariwisata nguntungake ing Timur Tengah, njupuk langkah kunci maju dina iki karo Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett miwiti seri engagements karo pembuat keputusan utama lan partners travel ing Uni Emirat Arab (UAE). . Menteri Bartlett bakal ngetutake babagan investasi lan kesempatan pasar anyar sing pisanan dibukak nalika ana ing Timur Tengah ing Oktober 2021.

Print Friendly, PDF & Email

"Sajrone rong taun kepungkur Jamaika lan Dubai wis nggawe ikatan sing kuat banget supaya bisa nggawe hubungan sing wis mbukak dalan kanggo kemitraan pariwisata sing migunani, "ujare Menteri Bartlett sing budhal saka pulo kasebut menyang Dubai ing dina Sabtu kanggo ngrampungake serangkaian keterlibatan resmi sajrone sawetara dina sabanjure. ing UAE. Antarane keterlibatan tingkat dhuwur yaiku rapat karo Menteri Pariwisata Yordania, Yang Mulia Al Fayez lan para pembuat keputusan Royal Jordanian Airlines.

Jadwal nyenyet Menteri Bartlett uga kalebu acara World Travel Awards sing dianakake dina iki (14 Februari), lelungan menyang Abu Dhabi sesuk kanggo diskusi penting karo wakil Etihad Airways, pejabat saka Abu Dhabi Investment Authority; rapat-rapat bilateral ana lan ana karo Otoritas Pariwisata Dubai, Emirates Airlines lan investor, lan ana 18 Februari, program khusus Jamaika Day ing Dubai Exhibition Centre.

Agenda Menteri Bartlett sing paling dhuwur yaiku diluncurake dening Global Tourism Resilience and Crisis Management Center (GTRCMC) saka 'Global Tourism Resilience Day.'

Iki bakal ditindakake tanggal 17 Februari 2022, sedina sadurunge perayaan Hari Jamaika ing Expo 2020 Dubai. Mentri Bartlett punika pangadeg lan Co-ketua GTRCMC, kang bakal diresmikake pangenalan dina taunan kanggo nyorot perlu kanggo tujuan kanggo mbangun kapasitas kanggo nanggepi krisis internasional lan gangguan.

GTRCMC, sing adhedhasar ing Universitas Hindia Kulon, Mona, bakal dadi tuan rumah Forum Ketahanan Pariwisata Global kanggo menehi tandha acara kasebut. Acara kasebut bakal dipimpin dening Direktur Eksekutif GTRCMC, Profesor Lloyd Waller. Antarane pamicara yaiku Perdana Menteri, Paling Hon Andrew Holness, Hon Uhuru Kenyatta, Presiden Kenya, sing bakal melu meh kabeh, uga sawetara Menteri Pariwisata, sing bakal nyorot praktik paling apik kanggo ketahanan lan pemulihan pariwisata global.

Menteri Bartlett bakal melu diskusi panel babagan: "Ngaktifake Ketahanan lan Kelestarian kanggo Nyepetake Pemulihan Industri Pariwisata Global." Sajrone acara kasebut, Menteri lan Prof. Waller uga bakal resmi ngluncurake bukune kanthi judhul: "Ketahanan Pariwisata lan Pemulihan kanggo Kelestarian lan Pembangunan Global: Navigasi COVID-19 lan Masa Depan."

Peserta Jamaika liyane kalebu Menteri Luar Negeri lan Perdagangan Luar Negeri, Senator Hon Kamina Johnson-Smith, sing bakal melu diskusi panel kanthi tema: "Kepiye Pusat Wanita lan Kontribusi kanggo Ngubah Industri Pariwisata Global lan Nambah Daya Tahan?" nalika Ketua Eksekutif Sandals Resorts, Adam Stewart bakal melu minangka panelis babagan topik: "Mbangun Ketahanan kanggo Narik Investasi ing Industri Pariwisata Global: Tantangan lan Masalah Anyar."

"Mitra pariwisata kita ing Timur Tengah wis bener-bener nganut GTRCMC sing dikonseptualisasikan dening Jamaika lan sajrone minggu iki pusat kasebut bakal ngluncurake pusat satelit regional Timur Tengah lan Afrika Lor (MENA) saka GTRCMC internasional, dumunung ing Universitas Hindia Kulon. (UWI), Jamaika," ujare Menteri Bartlett. 

"Pusat regional GTRCMC-MENA anyar iki bakal ana ing Universitas Timur Tengah ing Yordania. Iki minangka pakurmatan sinyal kanggo Jamaika. Pentinge GTRCMC-MENA diwujudake amarga bakal nutupi Yordania, Suriah, Irak, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman, Yaman, UAE, Mesir, Libya, Sudan, Maroko, Tunisia, Aljazair lan Mauritania lan extension, nggedhekake orane katrangan saka pengaruh pusat, "tambah Menteri Bartlett.

Menteri Bartlett, sing didampingi Direktur Pariwisata, Donovan White, dijadwalake bali menyang pulo kasebut tanggal 22 Februari 2022.

Warta liyane babagan Jamaika

#jamaika

MEDIA KONTAK:

Divisi Komunikasi Perusahaan

Menteri Pariwisata

64 Knutsford Boulevard

Kingston 5

Telpon: 920-4924

Fax: 906-1729

Or

Kingsley Roberts

Direktur Senior, Komunikasi Perusahaan

Menteri Pariwisata

64 Knutsford Boulevard

Kingston 5

Telp: 920-4926-30, ext.: 5990

Cell: (876) 505-6118

Fax: 920-4944

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar