Airlines Airport aviation Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Bartlett nampani American Airlines menyang Bandara Internasional Ian Fleming

gambar duweni saka Ian Fleming Intl. Bandara
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis nampani kaputusan utama dening American Airlines kanggo ngenalake penerbangan non-stop kaping pindho saben minggu metu saka gateway USA Miami menyang Bandara Internasional Ian Fleming ing Boscobel, wiwit Nopember taun iki.

Nalika nggawe woro-woro dina iki operator kasebut nyatakake yen "American Airlines seneng banget ngumumake layanan anyar menyang Ocho Rios - Bandara Internasional Ian Fleming (OCJ)! Kita rencana kanggo operate kaping pindho saben minggu saka Miami nggunakake pesawat Envoy E-175.

"Iki minangka game-changer kanggo Pariwisata Jamaika nanging utamané kanggo wilayah Ocho Rios sing wis looking nerusake kanggo pembangunan kuwi kanggo sawetara wektu, "ujare Menteri Bartlett. "Iki uga mbenerake visi sing ana ing ngembangake bandara," ujare.

Pak Bartlett nerangake yen woro-woro American Airlines teka sawise rapat anyar antarane eksekutif operator AS lan sawetara pejabat sektor publik lan swasta ing Montego Bay. Antarane peserta yaiku Menteri Bartlett, Menteri Transportasi lan Pertambangan, Hon Audley Shaw; Direktur Pariwisata, Donovan White; Delano Seiveright, Ahli Strategi Komunikasi Senior, Kementerian Pariwisata; Ketua Sandals Resorts International (SRI), Adam Stewart lan eksekutif SRI, Gary Sadler.

Penerbangan Miami-Ocho Rios, sing dijadwalake dina Rebo lan Setu, bakal nampung antarane 76 lan 88 penumpang ing kelas bisnis lan ekonomi.

Ningkatake kedatangan turis lan nggampangake lelungan

"Layanan non-stop antarane AS lan bandara internasional katelu kita minangka tambahan sing migunani banget sing bakal mbantu nyukupi kabutuhan penerbangan Jamaika, lan mesthi bakal nyengkuyung. maskapai liyane karo pesawat ukuran sing kanggo fly menyang bandara lan njupuk munggah rute,” ngandika Pak Bartlett.

"Duwe bandara katelu sregep uga bakal bantuan kanggo ngedongkrak rawuh turis lan nggampangake lelungan lan pangembangan sabuk lor-kulon St Mary lan Portland saliyane kanggo nyambungake anggota saka Jamaican Diaspora kanggo ngarep," ngandika.

American Airlines wis hubungan dawa-ngadeg karo Jamaika karo ajeg dijadwal penerbangan non-stop metu saka sawetara gateways US, kalebu Miami, Philadelphia, New York, JFK (John F. Kennedy) Dallas, Charlotte, Chicago lan Boston, kanggo Kingston lan Teluk Montego.

Menteri Bartlett ujar manawa: "Ing babagan ukuran armada, penerbangan, muatan penumpang lan penghasilan, American Airlines minangka penggerak paling gedhe saka wong-wong sing mlebu lan metu saka Jamaika lan penerbangan anyar bakal teka ing wektu sing cocog nalika Jamaika cepet pulih saka lemah sing ilang. kedatangan pengunjung amarga pandemi COVID-19."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar