Sindikasi

Pasar Serat Basalt Wutah Luar Biasa, Analisis Industri Detil lan Prospek Bisnis

Amarga aspek penyerapan banyu sing sithik, serat basalt entuk daya tarik sing signifikan minangka bahan konstruksi. resistance termal dhuwur saka serat basalt ndadekake minangka bahan sing cocog ing lapisan tungku industri lan aplikasi tali tahan api.

 

Bahan sing asale saka alam, basalt relatif luwih bisa didaur ulang dibandhingake karo serat penguat liyane lan, kanthi mangkono, nyekseni daya tarik sing signifikan ing macem-macem industri panggunaan pungkasan.

Njaluk Sampel @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-968

Pemain pasar nandur modal ing R&D kanggo ngembangake ruang lingkup aplikasi serat basalt menyang energi angin, laut lan industri liyane.

 

Pasar Serat Basalt - Pembalap lan Tren Pertumbuhan

Nambah proyek pembangunan infrastruktur ing ekonomi berkembang, utamane China, lan India, utamane nyebabake panjaluk serat basalt ing industri konstruksi, amarga properti sing murah lan ora korosif.

Serat basalt nuduhake kekuatan tarik 83% luwih akeh tinimbang baja lan partikel cilik minangka aditif kanggo ngasilake beton sing diperkuat serat.

Maju, serat basalt nemokake panggunaan gedhe minangka tekstil tahan geni ing industri otomotif lan aeroangkasa amarga luwih murah tinimbang serat karbon lan nduweni sifat fisikmekanis sing luwih gedhe tinimbang fiberglass.

 

Pasar Serat Basalt - Watesan Wutah

Nalika serat basalt nyekseni panjaluk sing signifikan saka sawetara sektor panggunaan pungkasan, faktor kayata biaya dhuwur lan kekurangan bahan mentah dadi ancaman kanggo tuwuhing pasar serat basalt.

Kasedhiya akeh pengganti sing murah kayata fiberglass nyuda panggunaan serat basalt saka industri skala cilik.

Produsen domestik ing wilayah berkembang nggawe kaku kompetisi pasar kanthi adol produk kanthi rega sing luwih murah, mula para pemain utama ngalami kesulitan ngembangake pijakan regional.

 

Dampak COVID-19 ing Pasar Serat Basalt

Pandemi COVID-19 nduwe pengaruh sing nyuda ing industri pertambangan global. Pamrentah wis ngetrapake kunci ing macem-macem sektor layanan sing ora penting, saengga nyuda produksi logam saka industri pertambangan.

Ing sisih liya, permintaan kanggo komoditas kayata tembaga, basalt lan wesi tetep sithik saka macem-macem industri panggunaan pungkasan.

Ora kasedhiya tenaga kerja lan biaya transportasi sing dhuwur wis mandhegake proses konstruksi ing negara-negara sing paling akeh kena pengaruh kalebu, Italia, AS, China, India, lan liya-liyane.

Panaliten anyar nuduhake industri konstruksi global saiki tuwuh 0.9% ing taun 2020. Ing ngarep, panjaluk saka industri otomotif kanggo serat basalt ngalami kejatuhan parah sajrone pandemi COVID-19.

 

Pasar Serat Basalt - Analisis Daerah

Amerika Utara lan Eropa saiki duwe saham penting ing pasar serat basalt global. AS, Rusia lan Jerman minangka konsumen utama serat basalt ing wilayah kasebut.

Takon Analyst: - https://www.futuremarketinsights.com/ask-the-analyst/rep-gb-968

Wilayah kasebut minangka pusat sektor otomotif, konstruksi lan energi angin. Salajengipun, kabijakan perdagangan pemerintah sing nguntungake mbantu tuwuhing pasar ing Amerika Utara lan Eropa.

Asia Pasifik (APAC) diantisipasi nyedhiyakake kesempatan remuneratif kanggo pasar serat basalt menyang jaman ramalan.

Nambah investasi pemerintah menyang pembangunan infrastruktur dijadwalake kanggo nyurung pertumbuhan pasar regional.

Ngembangake industri otomotif ing China lan Jepang nyebabake panjaluk serat basalt. Panliten nuduhake manawa produksi mobil taunan ing APAC luwih saka 50 yuta, 60% digunakake ing njero.

 

Pasar Serat Basalt - Lanskap Kompetitif

Pasar serat basalt global rada pecah lan diwakili dening pemain global lan regional sing winates. Pemain kasebut fokus ing ekspansi terus-terusan lan kegiatan kolaborasi. Contone,

  • Ing April 2020, Polotsk-Glassfibre ngembangake bisnis kanthi ngluncurake tungku anyar kanthi kapasitas produksi 500 ton serat saben taun.
  • Ing taun 2019, Basanite Industries LLC miwiti unit manufaktur anyar ing Florida kanggo produksi serat basalt lan komposit basalt.

 

Perusahaan Utama

  • Kamenny Vek Mafic
  • Technobasalt-Investasi
  • Teknologi Konstruksi lan Bangunan Fibrebas
  • Teknologi Hebei Tong-Hui
  • Technobasalt-Invest LLC
  • 7. Perusahaan Mineral
  • Aerospace Tuoxin
  • Mudanjiang Jinshi Basalt Fiber Co. Ltd
  • Zaomineral
  • GMV
  • Mafic SA
  • KamennyVek
  • Provinsi Jilin Huayang New Composite Material Co., Ltd.

Pasar Serat Basalt - Segmentasi

Pasar serat basalt dipérang adhedhasar ing ngisor iki,

Miturut Jenis

  • Komposit
  • Non Komposit

Dening Formulir

  • Serat Basalt Terus-terusan
  • Serat Basalt Diskrit

Miturut Cara Pangolahan Komposit

  • Pultrusion
  • PrePregs
  • Kompresi Molding
  • Layup Tangan
  • Resin Molding
  • Infus Vakum
  • Others

Dening Aplikasi

  • tulangan beton
  • Dalan
  • Saringan bolong
  • Insulator
  • Plugs Tembok
  • Aplikasi Semprotan
  • Others

Dening industri End-use

  • Konstruksi & Infrastruktur
  • Otomotif & Transportasi
  • Elektronik & Elektronik
  • Energi Angin
  • Marines
  • Others

Hubungi Kita -

Nomer Unit: 1602-006

Teluk Jumeirah 2

Nomer Plot: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog

related Links

https://flipboard.com/@sagargunjal2022/zeolite-for-detergents-market-is-forecast-to-reach-a-valuation-of-us-1-754.1-mn-q6s9via6z?from=share&utm_source=flipboard&utm_medium=curator_share

https://hackmd.io/@Aj7j5-oGSK6LAOtY7sCSQw/BJ7v-Y9m9

https://acatpg.mn.co/posts/22312588?utm_source=manual

https://globalsocials.mn.co/posts/22312599?utm_source=manual

https://community.growthhackers.com/posts/22312616?utm_source=manual

https://faceblox.mn.co/posts/22312629?utm_source=manual

https://medium.com/@sagargunjal889/zeolite-for-detergents-market-is-forecast-to-reach-a-valuation-of-us-1-754-1-mn-by-the-end-of-2028-c4549c4c14b6



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...