Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Industri Hospitality Hotel & Resor Investment News wong Resorts tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pendapatan cybersecurity Travel & Tourism bakal paling dhuwur $ 2 milyar ing 2025

Pendapatan cybersecurity Travel & Tourism bakal paling dhuwur $ 2 milyar ing 2025
Pendapatan cybersecurity Travel & Tourism bakal paling dhuwur $ 2 milyar ing 2025
ditulis dening Harry Johnson

Nalika penjahat siber nyekel data pelanggan, ora mung para pelanggan ana risiko, nanging uga reputasi kabeh perusahaan.

Amarga industri Lelungan lan Pariwisata wis ngalami transformasi digital, kasugihan data pelanggan pribadi sing disimpen ing sektor kasebut njeblug, nyebabake industri kasebut rawan kanggo serangan cyber.

Kanthi latar mburi iki, cybersecurity bakal ngasilake bathi $ 2.1 milyar ing 2025 ing industri lelungan lan pariwisata, saka $ 1.4 milyar ing 2021, miturut ramalan analis industri paling anyar. 

Pelancong saiki ngarepake pengalaman sing lancar nalika lelungan, sing nyebabake perusahaan nggunakake teknologi kayata Internet of Things (IoT) lan awan.

Nanging, iki ndadekake sektor kasebut rentan marang penjahat cyber amarga teknologi kasebut ngumpulake data sing luwih pribadi lan sensitif nanging larang regane.

Nalika penjahat siber entuk data pelanggan, ora mung para pelanggan ana risiko, nanging uga reputasi kabeh perusahaan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Serangkaian serangan profil dhuwur ing industri kasebut nyebabake nliti strategi keamanan siber, kanthi regulator saiki ngepit lan dhendha perusahaan sing gagal nglindhungi data pelanggan.

Mula, risiko ora ngerti siber saya mundhak, lan perusahaan pariwisata kudu miwiti serius babagan keamanan siber. Kanggo strategi keamanan siber sing efektif, perusahaan kudu ngetutake teknologi anyar lan tetep selangkah luwih dhisik tinimbang para penjahat siber.

Sastranegara cybersecurity sing efektif kudu nglibatake perencanaan kontingensi, amarga mung nyelidiki serangan sawise kedadeyane utawa mung nyukupi kewajiban kepatuhan ora bakal cukup, lan mung bakal nyebabake siklus mbuwang tanpa wates.

Perusahaan lelungan lan pariwisata wis wiwit nyathet, kanthi akeh sing nyewa Kepala Petugas Keamanan Informasi (CISO) kanggo ngembangake lan ngetrapake program keamanan informasi sing efektif.

Nyewa CISO minangka wiwitan sing apik, nanging yen perusahaan lelungan lan pariwisata pengin mbuktekake manawa dheweke setya marang keamanan siber, mula kudu luwih maju.

Perusahaan kudu duwe CISO lenggah ing dewan direksi amarga, saiki, umume direktur perusahaan ora duwe keahlian sing cukup babagan keamanan siber.

Yen perusahaan kudu ngetrapake kredensial lingkungan, sosial, lan pamrentahan (ESG) sing diduweni, mula ora bisa nglirwakake keamanan siber amarga iki minangka pilar penting saka tata kelola perusahaan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...