Warta Breaking Travel Tujuan Hiburan Warta Pamrentah Industri Hospitality Malta music News wong Pariwisata News Wire Plancongan

bbno$, Mae Muller, Shaun Farrugia ditambahake menyang Isle of MTV Malta lineup

LR - bbno$, Mae Muller, Shaun Farrugia - gambar duweni Malta Tourism Authority
ditulis dening Linda S. Hohnholz

MTV International dina iki ngumumake bbno$, Mae Muller lan Shaun Farrugia, wis ditambahake menyang barisan ing Isle of MTV Malta 2022 tanggal 19 Juli. 

MTV International dina iki ngumumake bbno$, Mae Muller lan Shaun Farrugia, wis ditambahake menyang lineup kinerja ing Isle of MTV Malta 2022 tanggal 19 Juli. Dheweke bakal gabung karo headliner Marshmello lan French Montana sing diumumake sadurunge ing festival musim panas gratis paling gedhe ing Eropa, kanthi kemitraan karo Pariwisata Malta Panguwasa, sing bali menyang Lapangan Il-Fosos sing apik sawise hiatus 2 taun amarga pandemi. 

Alexander Leon Gumuchian luwih dikenal kanthi jeneng bbno$ (diucapake minangka "bayi ora ana dhuwit") yaiku rapper lan penyanyi Kanada saka Vancouver. Dheweke kondhang amarga kolaborasi karo rapper Yung Gravy uga single 2019 "Lalala" karo produser Y2K, sing tekan luwih saka 850 yuta aliran ing Spotify. Singel 2021 "edamame" sing nampilake rapper Indonesia Rich Brian wis disertifikasi emas ing AS lan Kanada kanthi aliran global 600m. Sabanjure ing cakrawala kanggo bbno$ yaiku album tindakake-munggah "Bag Or Die" sing dirilis ing September, lan dheweke lagi lelungan internasional ing Kanada, Eropa, Australia, Asia Tenggara lan Amerika Utara. Single anyar karo Diplo "pogo" dirilis ing dina Jum'at (24 Juni) lan diiringi video lucu.  

Mae Muller minangka penyanyi-penulis lagu Inggris sing dirilis bab 1 ing 2019 karo Capitol Records, ngiring dening EP Ora Ana Wong Liya, Ora Ana Sampeyan ing November 2020. Mae wis ngluncurake sawetara single kolaborasi sing luar biasa karo duo sing paling dhuwur ing chart Billen Ted kanggo "When You're Out" lan rapper terkenal Big Zuu kanggo "I Did It." Paling anyar Mae ngrilis "Better Days," single gabungan karo NEIKED lan Polo G, sing kanthi cepet entuk sukses astronomi ing ndonya sawise wayahe viral ing TikTok. Lagu kasebut wis nampa luwih saka 800 yuta aliran wiwit dirilis ing Oktober kepungkur lan banjur ndeleng Mae nggawe debut ing Billboard Hot 100 kanthi lagu kasebut munggah menyang #23.  

Shaun Farrugia minangka seniman Malta sing bakat lan panulis lagu sing mlebu ing Polydor Records. Shaun pisanan nggawe jenenge ing adegan nulis kanthi "Hot Summer Nights" ing album nomer siji The Script "Sunsets & Full Moons" lan Mimi Webb "I'll Break My Heart Again." Dheweke uga wis ngrilis rong kolaborasi karo perusahaan global Martin Garrix - "Yen Kita Bakal Dielingi" lan "Starlight (Keep Me Afloat)." Sampule "Blinding Lights" ditampilake ing "Love Island" ITV.

Festival kasebut uga bakal nampilake pertunjukan tamu khusus saka tumindak lokal.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Iki kalebu Aidan, Enjya, Gaia Cauchi, lan Maxine Pace, plus set DJ karo Debrii, D-Rey, Koroma, Miggy, Supre, Zrinz, Daniel, Ylenia & Jamie saka 89.7 Bay, lan Nate, JD Patrick & Frank saka Vibe FM .

Festival Isle of MTV Malta bakal disiarkan ing MTV sacara internasional ing luwih saka 170 negara ing TV, digital lan sosial, nampilake festival lan Malta menyang jutaan penggemar musik ing saindenging jagad.

Festival kasebut bakal diterusake dening Isle of MTV Malta Music Week, seri klub bengi lan pesta ing papan sing paling panas ing pulo kasebut, saka 19-24 Juli. 

Kanggo informasi luwih lengkap, tiket lan line-up klik kene.   

ISLE OF MTV MALTA

Festival Isle of MTV Malta wis nggawa puluhan ewu penggemar musik menyang il-Fosos Square saben taun kanggo nikmati pertunjukan sing mandheg saka bintang paling gedhe ing donya, kalebu Lady Gaga, Snoop Dogg, David Guetta lan Martin Garrix.

Saiki ing taun kaping 14, pemain kepungkur ing Pulo MTV Malta kalebu: Bebe Rexha, Jason Derulo, Lady Gaga, Hailee Steinfeld, Sigala, Ava Max, Paloma Faith, The Chainsmokers, DNCE, Steve Aoki, David Guetta, Martin Garrix, Jess Glynne, Nicole Scherzinger, Jessie J, Will.i.am, Rita Ora, Flo Rida, Snoop Dogg, Gerakan Timur Jauh, Kid Rock, Kelis, The Scissor Sisters, The Black Eyed Peas, Nelly Furtado, Maroon 5, Enrique Iglesias, N*E*R*D, lan OneRepublic.

Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta, dibangun dening Knights bangga St John, iku salah siji saka situs UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris. sistem pertahanan paling nggegirisi, lan kalebu campuran sugih domestik, arsitektur agama lan militèr saka kuna, abad tengah lan awal suwé modern. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, klik kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...