Kabar Kawat

Bebas gluten lan bebas gula: Ayo padha mangan kue!

ditulis dening editor

Intoleransi Pangan Bisa Ngaruhi Kualitas Urip. 180 Kue Mbisakake Wong-wong sing Intoleransi Tartamtu Seneng Pangan maneh.

180 Cakes minangka merek baking alternatif Australia sing diadegake dening koki pastry profesional Kara Payne. Fokus utama merek kasebut yaiku mbantu wong-wong sing duwe larangan diet sing abot, kayata wong sing duwe celiac utawa diabetes, supaya bisa mangan panganan cuci mulut tanpa gluten lan tanpa gula sing rasane enak. Campuran baking populer merek kasebut uga cocog karo wong keto lan kurang karbohidrat. Nanging ana klompok liyane sing bisa entuk manfaat saka campuran panganan cuci mulut kuliner Payne: sing urip karo sensitivitas gluten lan gula.

Sampeyan ora perlu alergi pangan lengkap kanggo nandhang saka ingesting jinis panganan tartamtu. Contone, sukrosa (contone, gula) lan gluten (contone, produk gandum) minangka intoleransi sing umum. Ora kaya alergi panganan, sing kalebu respon sistem kekebalan sing bisa mbebayani banget, intoleransi panganan mung tegese awak ora nggawe enzim pencernaan sing cukup kanggo ngrusak panganan tartamtu kanthi bener.

Ing kasus intoleransi sukrosa utawa gluten, iki bisa nyebabake barang sing dipanggang, sing umume ngemot gandum lan gula minangka bahan utama. Yen ngono, individu bisa ditinggalake kanthi gejala sing ora nyenengake lan malah nglarani amarga sistem pencernaan dheweke berjuang kanggo ngrusak panganan.

Ing kono 180 Kue bisa nggawe bedane. "We nggunakake mung kualitas paling, resik úa, dibandhingake saingan kita, sing nggunakake alternatif murah,"Nerangake Payne, nambah sing "We uga mung nggunakake bahan penting kanggo campuran. Tegese ora ana tambahan pengawet, bahan pengawet, utawa bahan kimia.” Contone, Payne nunjukake 180 Cakes Brownie Mix, sing mung nduweni papat bahan: xylitol, almond meal, coklat, lan bubuk manggang. Ing comparison, Payne nuduhake yen paling saingan bakal duwe rata-rata 10 bahan beda ing campuran.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Iki prasaja, pendekatan resik kanggo baking alternatif ndadekake resep-resep Payne pilihan banget kanggo sapa nelusuri panganan. Iki kalebu pamirsa penting, kaya sing ngatur kondisi kesehatan sing serius utawa nyoba tetep diet. Nanging, uga ditrapake kanggo wong-wong sing mung berjuang kanggo nyerna panganan tartamtu. Kanggo sing duwe intoleransi gluten utawa sukrosa, 180 Cakes nawakake cara sing enak kanggo tetep nikmati panganan tanpa kudu nandhang lara pencernaan minangka akibat.

Kira-kira 180 Cakes: 180 Cakes minangka perusahaan Australia sing diluncurake ing Februari 2018 dening koki profesional, Kara Payne. Perusahaan kasebut nyukupi kabutuhan wong sing ngetutake diet diabetes, celiac, lan keto. Saben resep 180 Kue fokus ing nggunakake jumlah minimal bahan alami, resik ing jumlah sampurna sing dirancang kanggo nggawe profil rasa optimal.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...