Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News Keslametan Pariwisata USA

Guns Guns Guns: Sugeng 4 Juli ing Chicago!

Shooting taman Highland
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Buruh sosial Chicago, pengacara lan dokter ditimbali nalika penembak jitu mateni ing parade 4 Juli ing Highland Park, Illinois.

Pesta ulang tahun Amerika diowahi dadi kuning kode kanggo Rumah Sakit Highland Park nalika dina iki tanggal 4 Juli ing parade Chicago.

Parade 4 Juli sing misuwur ing Taman Highland City tansah dadi acara kulawarga sing aman ing lingkungan Chicago, Illinois sing luwih gedhe.

Nomer resmi nyatakake yen ana 6 wong sing tiwas, lan 24 sing tatu parah nalika penembake nyerang peserta ing parade ing 10:14 am ing area Central Avenue lan 2nd Street ing pusat kutha Highland Park. Juru bicara ujar manawa 4-5 bocah ana ing antarane sing digawa menyang pusat trauma rumah sakit lokal. Sniper ditembak saka rooftop.

Kajaba iku, 9 wong tambahan tiwas ing penembakan ing Chicago akhir minggu iki nganti saiki, dina normal kanggo Windy City.

A warga lokal marang eTurboNews: Aku ora duwe tembung kanggo ngomong bab kedaden kene ing Highland Park. Aku sedhih lan kaget. Iki kudu mandheg. Ninggalake bedhil serbu saiki! Apa ana penembake ing Highland Park mbela dina iki?

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Laporan media lokal ngomongake babagan 60 wong sing ditembak, lan 15 mati. Penembak jitu ing wektu artikel iki diterbitake. Dilaporake penembake yaiku jeneng lokal putih 22 taun kanthi jeneng Bobby (Robert).

Saksi mata marang eTurboNews: The gunman ditembak menyang wong akeh karo bedhil otomatis saka gendheng. Wong bedhil isih mlayu.

Polisi njaluk warga tetep ing njero. Ora ana indikasi ing wektu iki, manawa ana wong liya sing melu, utawa yen penembakan kasebut ana hubungane karo teror.

Rong puluh lima mil ing sisih lor Chicago Loop, Kutha Highland Park dianggep minangka lingkungan kelas atas ing Chicago. Dumunung ing sadawane Lake Michigan sing apik banget nganti meh limang mil, ing jantung North Shore.

Warga bakal pitutur marang kowe sing iku luwih saka manggon ing jantung; iku manggon karo jantung sing nggawe salah siji sing paling gedhe, paling sregep, kutha maju lor Chicago.

Warga, bisnis, lan pengunjung seneng toko lingkungan sing ramah, sembilan distrik bisnis sing khas, restoran lan hiburan sing maneka warna, taman, lan pantai sing menang penghargaan.

Ravinia Festival, akeh acara, lan festival ngisi masyarakat karo seni lan budaya.

Situs web Kutha nambahake: "Stok omah, sekolah sing apik, lan layanan sing beda-beda ngluwihi kabutuhan kulawarga multi-generasi, lan nggawe komunitas sing kebak semangat lan energi. Stasiun sepur Metra lan halte bis Pace sing ana ing saindenging Kutha nggawe Highland Park gampang diakses. Mulane meh 30,000 warga lan luwih saka 900 bisnis bangga nelpon Highland Park ngarep.

Shooting iki minangka acara dhuwur lan digawe media nasional lan internasional. Presiden Biden wis menehi komentar.

Nanging, kanggo Chicago, misale jek dadi akhir minggu biasa. data

Data sing diterbitake dina Jumuah dening Departemen Polisi Chicago nuduhake ana 310 pembunuhan lan 1,255 tembak ing kutha kasebut nganti akhir Juni. Kaloro angka kasebut luwih murah tinimbang nem wulan pisanan 2021 lan 2020.

Iku tegese 48 shooting lan 12 Rajapati saben minggu ing kutha meh 2.7 yuta wong.

Penembakan ing Illinois iki nandhani paling ora 308 tembakan massal ing AS ing taun iki, miturut data sing dikumpulake dening Gun Violence Archive, sawijining organisasi nirlaba sing nglacak kedadeyan kasebut.

Ing wektu sing padha, bedhil tetep kasedhiya ing ngendi wae ing Amerika Serikat. Highland Park wis sawetara saka hukum gun strictest ing Amerika. Nduweni bedhil tetep dadi hak konstitusional, lan industri bedhil sing kuat mbayar cukup kanggo lobi pejabat sing dipilih supaya bisa ngetutake kapentingan komersial lan kurang kapentingan sing milih pejabat kasebut dadi kuwasa.

Highland Park dianggep aman, kulawarga-loropaken, lan tingkat angkara kurang. Tanggal 4 Juli minangka dina wong Amerika kudu kumpul.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...