Sindikasi

Pasar Kesehatan Prilaku kanggo Nyekseni Penjualan Slump ing Jangka Cedhak Amarga COVID-19; Outlook Jangka Panjang, Kompetisi & Cakupan Sajrone 2022-2028

ditulis dening editor

Ukuran Pasar Kesehatan Perilaku (2022) US $ 128.2 Bn
Proyeksi Nilai Pasar (2028) US $ 156.3 Bn
Tingkat Wutah Pasar Global (2022-2028) 3.4% CAGR
Wilayah Kanthi Pangsa Pasar Dominasi Amerika Utara

 

Miturut laporan pasar paling anyar sing diterbitake dening Future Market Insights kanthi irah-irahan "Pasar Kesehatan Prilaku: Analisis Industri Global 2013-2021 lan Penilaian Kesempatan 2022-2028", pasar kesehatan prilaku global dikembangake kanthi cepet ing 3.4% CAGR sajrone ramalan jaman 2022-2028.

Amerika Utara ngarep-arep duwe pangasilan paling dhuwur ing global pasar kesehatan prilaku liwat periode ramalan. Saiki, luwih saka 43.8 yuta wong diwasa ing AS ngalami penyakit jiwa, sing nyebabake permintaan layanan kesehatan prilaku. Ekonomi sing lagi maju dadi saksi akeh kebutuhan kanggo layanan perawatan omah, layanan perawatan bocah, lan layanan konsultasi internet, sing luwih bisa ningkatake pangasilan pasar kesehatan perilaku ing pasar berkembang.

Panjaluk Sampel Laporan: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-5375

Pasar Kesehatan Perilaku Global: Analisis & Prakiraan Segmental

Pasar kesehatan perilaku global dipisahake adhedhasar jinis layanan, jinis kelainan, lan wilayah. Adhedhasar jinis layanan pasar dipérang dadi konsultasi rawat inap, manajemen kasus intensif, layanan perawatan ing omah, perawatan rumah sakit rawat inap, layanan kesehatan mental darurat lan liya-liyane. Segmen jinis layanan perawatan rumah sakit rawat inap dikarepake bisa makili pangasilan paling dhuwur ing pasar kesehatan perilaku global. Layanan perawatan ing omah dijangka entuk popularitas ing antarane wong-wong ing taun ngarep lan segmen iki diarepake bakal tuwuh ing CAGR 4.0% sajrone periode ramalan.

Adhedhasar jinis kelainan, pasar dipérang dadi kelainan kuatir, kelainan bipolar, depresi, kelainan mangan, kelainan stres post-traumatic (PSTD), kelainan penyalahgunaan obat-obatan lan liya-liyane. Antarane kabeh jinis kelainan, segmen kelainan kuatir diantisipasi terus dadi pamimpin pasar kesehatan prilaku global amarga kolam pasien sing global lan nggunakake terapi kesehatan prilaku ing antarane pasien sing ngalami masalah kuatir. Miturut WHO, sacara global 260 yuta wong ngalami kelainan kuatir.

Peningkatan paparan obat-obatan lan alkohol ing kalangan wong diwasa enom lan nguatake kabijakan perlindungan asuransi kanggo kesehatan mental diidentifikasi minangka tren utama ing antarane pangguna pungkasan ing pasar kesehatan perilaku global. Salajengipun, program rehabilitasi pasien penyalahgunaan obat-obatan, konsultasi rawat inap kanggo bocah sing kena ADHD, lan kampanye nyebarake kesadaran babagan kelainan mental lan kecanduan narkoba, lan liya-liyane minangka sawetara faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar kesehatan perilaku global. Inisiatif pamrentah kanggo nyuda beban penyakit jiwa lan layanan rehabilitasi dening organisasi non-pemerintah (LSM) luwih bisa menehi pengaruh positif tumrap pangasilan ing pasar kesehatan perilaku global.

Pasar Kesehatan Perilaku Global: Analisis Kompetisi

Pasar global kanggo kesehatan prilaku dipisahake karo akeh pemain level lokal lan regional sing makarya ing pasar saindenging jagad. Sawetara pemain utama sing ditampilake ing laporan pasar kesehatan perilaku global kalebu Acadia Healthcare Co., Inc., Universal Health Services Inc., Magellan Health Inc., National Mentor Holdings Inc., Layanan Kesehatan Prilaku Inc., Jaringan Kesehatan Prilaku Inc. , Health Range Behavioural Range, Health Strategic Behavioural Health LLC, Seton Healthcare Family (Ascension Health) lan Ocean Mental Health Services Inc. lsp. Liyane.

Panjaluk TOC lengkap saka Laporan iki: https://www.futuremarketinsights.com/reports/behavioral-health-market/table-of-content

 Babagan Divisi Perawatan Kesehatan ing Future Market Insights

Wawasan Pasar Masa Depan nggampangake perusahaan, pamrentah, investor, lan pamirsa sing ana gandhengane ing sektor kesehatan kanggo ngenali lan negesake aspek penting sing ditrapake kanggo strategi produk, lanskap peraturan, evolusi teknologi, lan masalah penting liyane kanggo nggayuh sukses sing lestari. Pendekatan unik kanggo ngumpulake intelijen pasar nglengkapi sampeyan kanggo nggawe lintasan sing didorong inovasi kanggo bisnis sampeyan. Sinau luwih lengkap babagan jangkoan sektor kita ing kene

Babagan Insight Market Market (FMI)
Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita:
Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: [email dilindhungi]
Situs web: https://www.futuremarketinsights.com

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...