Belgia lan Prancis: Perang Dunia Pertama bakal nggawa turis India

BLGFR
BLGFR
ditulis dening editor

Kajaba upacara resmi, sawetara pameran lan acara lagi diatur ing India lan Prancis. Museum wis direnovasi nganggo obyek lan dokumen anyar sing terus ditampilake.

Print Friendly, PDF & Email

Kajaba upacara resmi, sawetara pameran lan acara lagi diatur ing India lan Prancis. Museum wis direnovasi nganggo obyek lan dokumen anyar sing terus ditampilake. Edisi 2014 Tour de France bakal ngliwati pirang-pirang situs nalika perang dikepengini, minangka tandha pakurmatan.

Nearly 70,000 Indian soldiers who died in the battlefields of Western Europe during World War-I will be hounoured in the centennial commemoration in Belgium and France next year. The tourism boards of both the countries are making a pitch to attract Indian tourists for the occasion.

"Kita ngarep-arep paling ora rong yuta pengunjung ekstra menyang situs lan acara budaya kasebut nalika ngelingake Perang Gedhe ing taun-taun mbesuk saka kabeh jagad. Muga-muga bisa nampa akeh pengunjung saka India kanggo mengeti Perang Dunia I ing Flanders lan Brussels. Prajurit India duwe peran utama sajrone Perang Dunia I. Udakara 72,000 perang ing Flanders dadi anggota tentara Inggris (Korps Tentara India) lan 7,000 wong tiwas, "ujare Sunil Puri, direktur ngatur, Visit Flanders, ing India.

Dolan maring Flanders minangka kantor pariwisata ing Flanders wilayah Belgia. Bubar iki nganakake seminar pariwisata babagan Perang Abad Lawas fokus ing peningkatan kesadaran perdagangan lelungan India babagan kegiatan sing direncanakake wiwit 2014-2018 babagan ngeling-eling Perang Dunia-I ing wilayah kasebut.

Bubar iki nganakake seminar pariwisata babagan Perang Abad Gedhe fokus kanggo ningkatake kesadaran perdagangan lelungan India babagan kegiatan sing direncanakake wiwit taun 2014- 2018 babagan pangeling-eling Perang Dunia I ing wilayah kasebut.

“Besides this, through our regular product update workshops conducted in various cities for the travel agents, we have been educating them about itineraries they could develop related to the World War I. Several travel agents have mentioned that this will be of interest to their clients, especially for the ones who look for cultural tours,” he added. Similarly Atout France (France Tourism Development Agency) too is drawing up plans to raise awareness in India about the World War I commemoration events.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.