Kabar Kawat

Biaya Kecelakaan Tanpa Asuransi Mobil ing Singapura

Gambar duweni saka Netto Figueiredo saka Pixabay
ditulis dening editor

Asuransi mobil motor Singapura sing ditawakake panyedhiya bisa beda-beda ing biaya. Beban sampeyan bisa uga kena pengaruh saka jumlah kacilakan ing jaman kepungkur utawa pelanggaran nyopir sing ana ing cathetan sampeyan. Kanggo sing duwe cathetan nyopir sing resik, asuransi mobil biaya rata-rata bisa saka kira-kira S$700 nganti luwih saka S$3,000.

Muni larang? Nyoba nyopir tanpa asuransi mobil ing Singapura luwih beboyo lan bisa biaya ewonan dolar, lisensi nyopir, lan kadhangkala uga wektu kunjara.

Ing ngisor iki sawetara perkara sing kudu dielingi yen sampeyan mikir babagan apa sing bakal kedadeyan yen sampeyan nyopir tanpa kabijakan asuransi mobil sing bener ing Singapura.

Hukuman hukum

Ditetepake ing Undhang-undhang Kendaraan Bermotor Singapura (Risiko lan Kompensasi Pihak Ketiga) yen wong sing kejiret nyopir kendaraan bermotor ing Singapura tanpa jaminan asuransi bakal disalahake lan, yen disalahake, bakal didenda nganti S$1,000, ditambah penjara kanggo nganti 3 sasi, utawa loro-lorone. Sampeyan uga bakal didiskualifikasi saka nggunakake lisensi kanggo 12 sasi sawise bebendhu yen sampeyan didakwo saka pelanggaran iki.

Ora manut angger-anggering Toret bisa nyebabake rega sing luwih dhuwur tinimbang sing kudu dibayar yen sampeyan duwe asuransi mobil singapore amanat. Sawetara pengecualian ana ing hukum iki. Sampeyan ora bakal ditemokake guilty saka:

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

  • Mobil sing sampeyan nyopir dudu duweke sampeyan utawa ana ing kontrak nyewa utawa utangan
  • Sampeyan nggunakake mobil kanggo kerja
  • Sampeyan pancene ora ngerti manawa kabijakan asuransi sing sah ora ditrapake

Apa sing kedadeyan yen sampeyan ngalami kacilakan?

Kejabi implikasi hukum sing bisa ditindakake kanthi nyopir tanpa asuransi mobil, lan sampeyan uga nambah risiko kanggo awake dhewe lan keuangan sampeyan. Kacilakan mobil nalika nyopir ora diasuransiake nyebabake biaya pribadi sing luwih dhuwur kanggo ndandani utawa ngganti mobil, barang-barang pribadi sing rusak, lan biaya medis. Sampeyan uga ngadhepi tuntutan hukum saka pihak liya lan kudu mbayar kerusakan, kerugian, lan biaya medis. Iki bisa biaya sampeyan ewu dolar sing mesthi wis diasuransiake.

Akibat saka ngarep

Sawetara wong dianggep "pembalap beresiko dhuwur" lan dijaluk mbayar luwih akeh kanggo asuransi mobil. Akeh sing nyilem menyang praktik sing diarani "ngarep", ing ngendi dheweke nyoba entuk tarif asuransi sing luwih murah kanthi nggunakake rincian profil nyopir sing luwih apik. Iki minangka wujud penipuan. Nyoba strategi iki lan ditemokake bisa mbatalake kabijakan sampeyan kabeh, utamane ing kacilakan.

Kepiye asuransi mobil bisa nglindhungi sampeyan?

Ora ketompo carane ati-ati sampeyan nyopir, mesthi ana kemungkinan ketemu karo sopir sing ora peduli utawa sembrono. Asuransi mobil motor Panyedhiya paling dhuwur ing Singapura kalebu asuransi mobil sing komprehensif lan dipercaya. Akeh panyedhiya iki nawakake diskon lan voucer, mula priksa. Sampeyan bisa nglamar nganti 90 dina sadurunge kadaluwarsa kabijakan saiki. Keuntungan tambahan saka rencana kalebu:

  • Ora ana Diskon Klaim (NCD) nyuda 10% nalika sampeyan salah
  • Layanan penyelamat pinggir dalan gratis yen mobil sampeyan mogok
  • Keuntungan Gap Cover lan Loan Protector sing nutupi utangan mobil sing ora dibayar yen mobil sampeyan ilang total lan mati pemegang polis.
  • Tambah keuntungan kanggo nindakake bengkel sing disenengi
  • Ora mbayar siji sen yen sampeyan ora salah ditrapake yen sampeyan melu kacilakan karo mobil Singapura sing bisa dingerteni.

Pancen, ora ana sing pengin mbayar asuransi mobil yen bisa mbantu, nanging ngindhari nglanggar hukum bakal biaya sampeyan luwih akeh tinimbang asuransi mobil motor sampeyan, kanggo wektu lan dhuwit sing diinvestasikan. Yen sampeyan pengin regane asuransi mobil motor sing ditawakake Singapura, sampeyan bisa mriksa sing ditawakake panyedhiya ndhuwur. Nindakake riset akeh sadurunge nindakake - priksa rekaman trek perusahaan asuransi, rincian kebijakan, lan ulasan pangguna.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...