WTN Pimpinan: Bencana kanggo Pariwisata Senegal!

senegalpresiden | eTurboNews | eTN
Le Présidhèn de la Républik Macky Sall.
ditulis dening Faouzou Dème

Presiden Senegal Macky Sall mbela keputusane kanggo nundha pemilihan. Bantahan kekerasan dilaporake ing saindenging Senegal wiwit dina Jumuah. WTN Anggota lan ahli pariwisata Faouzou Dème saka Senegal ujar.

Watesan wektu bisa dadi masalah nyata kenapa presiden Senegal nyoba nundha pemilihan. Watesan wektu kuwi bakal meksa dheweke metu saka kantor.

Presiden Macky Sall lair tanggal 11 Desember 1961, ing Fatick, kutha ing ngendi dheweke dadi Walikota wiwit taun 2009 nganti 2012. Présidhèn Sall dadi Perdhana Mentri suwene telung taun wiwit 2004 nganti 2007, lan uga dadi Présidhèn Majelis Nasional Senegal wiwit taun 2007 nganti 2008. 2012. Kapilih dadi Présidhèn Republik Senegal kaping papat ing Maret 2, dhèwèké mandeg ing tanggal 2012 April XNUMX. Dheweke nikah karo Marième Faye, Présidhèn Macky Sall duwé anak lanang loro lan siji putri.

Salah sawijining mungsuh sing kuat kanggo presiden sing nyekel jabatan yaiku Dr. Faouzou Deme, a anggota saka World Tourism Network, lan panampa saka WTN Penghargaan Pahlawan Pariwisata uga dadi dosen ing Universitas babagan perjalanan lan pariwisata ing Dakar, uga mantan penasihat teknis kanggo menteri pariwisata Senegal.

Dhokter Deme ndeleng kahanan saiki dadi bencana kanggo industri perjalanan lan pariwisata sing berkembang ing negarane.

Where Hospitality Iku Alam minangka slogan lelungan lan pariwisata ing Senegal.
A trip kanggo Senegal: Iku padha karo ngulandara adrenaline-dikempalken. Saka pesisir lan alas sing apik nganti papan suci kewan lan sejarah arkeologi, Senegal macem-macem banget kanggo nyukupi kabutuhan sapa wae. Ninggalake negara sing kapenuhan budaya luwih seneng, seger, lan bebas stres yen sampeyan ngunjungi.

Deme nerangake: "Industri pariwisata kena pengaruh negatif amarga penundaan pemilihan presiden, padha karo sektor liyane kayata pendhidhikan lan perdagangan."

Deme, ahli pariwisata, ngrembug babagan implikasi penundaan pemilu lan pengaruh penundaan data seluler ing sektor pariwisata ing wawancara.

"Penundaan sing kita alami minangka kuciwane lan nyebabake lara banget. Iku nglanggar kabeh prinsip disiplin, hukum, kamulyan, kawruh, lan sopan santun. “

deme | eTurboNews | eTN

Iku pancene isin kanggo Senegal

"Sektor pariwisata berkembang kanthi stabilitas, kohesi, lan perdamaian. Acara anyar iki duweni potensi nggawe kerusuhan, sing ora dikarepake.

"Iki uga bisa menehi pengaruh negatif marang turis manca lan Senegal. Wiwit pandemi COVID-19, kita wis ndeleng minat sing tuwuh saka wong Senegal ing sektor pariwisata.

Industri lelungan lan pariwisata Senegal wis berkembang lan maju kanthi apik.

"Nanging, gangguan lan rasa wedi iki, bebarengan karo langkah-langkah sing ora konsisten ditindakake, ngalangi pangembangan industri pariwisata sing harmonis lan lestari.

"Kita njaluk supaya pamrentah lan warga supaya nggatekake keprihatinan klompok sing rawan banget iki sing ngalami cilaka sing signifikan lan saiki mbutuhake katentreman, harmoni, lan kabecikan."

Mungkasi layanan Internet seluler nyebabake gangguan gedhe.

Deme percaya yen penundaan internet seluler nyebabake penurunan signifikan ing revenue pariwisata lan safety kanggo pengunjung.

SenegalScenery

"Pemandu wisata mung gumantung ing internet seluler nalika lelungan. Kurange jangkoan internet uga mengaruhi pembayaran sing ditindakake ing wilayah tanpa konektivitas.

"Driver nggunakake internet seluler kanggo ngubungi dheweke, ngirim nganyari program, utawa ngatasi masalah apa wae.

"Saiki, ora ana sing nggunakake telpon maneh. Dheweke komunikasi liwat WhatsApp amarga luwih larang.

"Penundaan tiba-tiba internet seluler nyebabake gangguan sing ora dikarepke, amarga wong-wong wis padha lelungan.

"Iki pancen nyebabake bencana bencana, nambah dhaptar kacilakan sing ditindakake dening pamrentah Senegal," ujare.

WTN Pimpinan Senegal njaluk mungkasi kahanan iki

Kita cepet-cepet njaluk mungkasi iki, nandheske perlu kanggo pertimbangan lan pakurmatan sing luwih gedhe. Minangka industri utama ing donya, pariwisata pantes perawatan khusus.

Mula, kita mbaleni maneh sing ora setuju karo keputusan kanggo nundha pemilihan presiden, amarga bakal duwe akibat sing adoh kanggo sektor pariwisata lan kabeh kegiatan sing ana gandhengane.

Pariwisata minangka kegiatan ekonomi sing nyebar lan maneka warna, lan akibate ora mung mengaruhi turis nanging uga komunitas lokal, bisnis, lan kabeh wong sing melu rantai nilai pariwisata, ujare Pak Faouzou Dème nalika ditakoni babagan pengaruh penundaan pemilihan ing pariwisata. sektor.

Kesempatan kerja ing Industri Pariwisata Senegal kanthi resiko

Pangarep-arep kita yaiku pamrentah supaya netepi kewajiban hukum lan nuduhake rasa hormat lan pertimbangan sing luwih gedhe marang industri lelungan lan pariwisata.

Sektor iki nduweni peran penting kanggo nyediakake kesempatan kerja kanggo populasi sing umume isih enom, kalebu wong enom lan wanita.

Kajaba iku, nduweni potensi sing signifikan kanggo wutah lan generasi kasugihan ing mangsa ngarep, ujare.

About penulis

Faouzou Dème

Pakar pariwisata

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...