Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan

Bisnis pariwisata nambah kawruh babagan platform online sing berkembang

gambar duweni saka Seychelles Dept. Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing upaya terus-terusan kanggo promosi Seychelles lan nambah kehadiran online, Pariwisata Seychelles lan mitra, Asosiasi Pariwisata Perhotelan Seychelles (SHTA), nganakake pelatihan media sosial lan ParrAPI ing Botanical House, Senin, 27 Juni.

Ing workshop iki ana limang bisnis pariwisata, kalebu perusahaan cilik, agen perjalanan, pemandu wisata, restoran & bar, lan bisnis liyane. Uga rawuh Ibu Louise Testa saka SHTA, bebarengan karo tim Tourism Seychelles Digital Marketing, yaiku, Ibu Nadine Shah, Ibu Melissa Houareau, Pak Rick Samy, lan Pak Rodney Esparon.

Kajaba saka mitra sing menehi pencerahan babagan tren media sosial paling anyar, pelatihan kasebut uga nambah kesadaran babagan keuntungan ParrAPI kanggo bisnis lan menehi keahlian kanggo ndhaptar ing platform kasebut lan nggawe dhaptar.

Ngandika ing acara kasebut, Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan, Ibu Bernadette Willemin, nyatakake yen bengkel kasebut minangka seri pertama sing ngarahake narik minat mitra industri supaya bisa tetep online.

"Misi kita kanggo nggawe Seychelles luwih gedhe lan luwih cerah ing kabeh platform."

"Pemasaran tetep dadi lapangan sing dinamis, lan kita wis weruh sajrone rong taun kepungkur yen digital minangka cara maju. Mula, kita ngupayakake sumber daya ing babagan tenaga kerja lan keuangan kanggo njaga mitra kita ing industri 'au fait' kanthi tren paling anyar," ujare Bu Willemin.

Dheweke luwih muji wakil SHTA lan Digital Marketing kanggo dhukungan lan karya sing apik banget.

Pariwisata Seychelles lan SHTA rencana kanggo ngatur luwih akeh lokakarya alam iki ing Mahé, Praslin lan La Digue. Saliyane lokakarya kasebut, Dinas Pariwisata bakal enggal nawakake layanan Open Day kaping pindho saben minggu, saben Selasa lan Kamis, ing telung pulo utama, kanggo terus promosi platform ParrAPI.

ParrAPI minangka platform gratis kanggo bisnis sing gegandhengan karo pariwisata ing ngendi pangguna bisa nambah informasi kayata deskripsi, lokasi, gambar, situs web lan tautan pesenan, rincian kontak, rega, lsp. Pangguna bisa nggawe macem-macem dhaptar produk gumantung saka layanan lan produk apa sing bisa ditindakake. tawaran kanggo turis luang. Contone, hotel bisa nggawe siji listing kanggo properti akomodasi, liyane kanggo toko pangan & wedang, layanan spa, etc. Sawise pangguna nambah listing ing platform, iku bakal liwat proses jaminan kualitas dening Dinas Pariwisata lan bakal. banjur kanthi otomatis katon ing Situs web Tujuan Resmi kanggo pulo Seychelles.

Situs web Tujuan Resmi minangka salah sawijining situs web utama sing dikunjungi turis nalika ngrencanakake liburan menyang Seychelles. Mulane, iki bakal nyedhiyakake bisnis sing gegandhengan karo pariwisata kanthi platform marketing gratis lan mbantu bisnis lokal entuk visibilitas online luwih akeh kanthi nampilake ing situs web tujuan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...