Warta Breaking Travel Kuliner Tujuan gourmet Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Blossom Hotel Houston Ngangkat Chef Bintang Michelin

gambar duweni saka Blossom Hotel Houston
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Blossom Hotel Houston seneng ngumumake Chef Ho Chee Boon sing bintang Michelin saiki dadi pimpinan program kuliner ing saindenging properti.

Perkembangan sing nyenengake ing Pemrograman Kuliner Hotel sing bakal diluncurake ing wulan-wulan sing bakal teka, kalebu Duck House dening Boon, Blossom Club Chef's Table, tujuan panedhaan Jepang anyar, Blossom Dessert Bar lan liya-liyane

Blossom Hotel Houston, Properti kemewahan paling anyar sing dibukak ing Houston, seneng ngumumake Chef Ho Chee Boon sing dibintangi Michelin saiki mimpin program kuliner ing saindenging properti. Ing peran sing ditambahi, Chef Boon ngawasi kabeh pengalaman pangan lan omben-omben kalebu opsi dining pribadi, dining ing kamar, pesta lan acara, uga seri saka panggonan anyar macem sing bakal dibukak ing sasi teka. Iki kalebu Chef Boon's Duck House by Boon, panggonan panedhaan Jepang anyar, Blossom Dessert Bar, Sky High cocktail bar, lan pengalaman Blossom Club Chef's Table. Chef Boon bakal diiringi lan ngawasi tim profesional kuliner sing bakat kalebu koki sing diakoni Zhineng Chen lan Rory Macdonald.

Blossom Hotel Houston, kanthi kemitraan karo Chef Boon, seneng ngenalake bar koktail Sky High anyar sing ana ing pinggir kolam renang sing nggumunake kanthi pemandangan kutha. 

Chef Boon lan tim kuliner sing dihormati bakal ngawasi menu sing nampilake penawaran panganan lan omben-omben ing lounge sing mesthi bakal dadi hotspot ing wilayah kasebut. Ruang kasebut dijadwalake mbukak ing Q4, 2022.

Pangembangan anyar liyane sing nyenengake kanggo dhaptar pengalaman hotel yaiku peluncuran Meja Chef Club Blossom sing eksklusif sing bakal nawakake menu prix fixe macem-macem kursus kanggo tamu sing dipimpin Chef Zhineng Chen sing misuwur saka Singapura. Chef Chen wis pirang-pirang taun kerja bareng karo Chef Boon, kalebu ing hotel Marriott lan Ritz Carlton ing Singapura lan ing macem-macem perusahaan kayata grup Samudra Timur Hong Kong lan koki perusahaan saka grup Hakkasan. Dumunung ing lantai ndhuwur hotel, mung 20 tamu saben wengi duwe kesempatan kanggo seneng menu kreatif, pasugatan munggah pangkat ing lingkungan intim. Pengalaman Chef's Tables ditargetake bakal diluncurake ing Q3, 2022.

Blossom Hotel Houston wis partner karo Chef Inggris Rory Macdonald kanggo mbukak dessert bar munggah pangkat ing lobi hotel. Ruang anyar ing Blossom, sing ditargetake dibukak ing Q4 taun iki, bakal nyediakake panganan manis sing digawe dening koki kondhang uga layanan teh dhuwur sing elegan ing swasana sing nyenengake. Chef Rory miwiti karir kuliner kalebu stints ing restoran loro-bintang Michelin ing Madrid, The London hotel karo Gordon Ramsay, ngendi restaurant anyar entuk loro lintang Michelin uga Hakkasan grup. Chef Rory debut konsep solo kang pisanan, Patisserie Chanson + Dessert Bar ing New York. Chef Rory dikenal kanggo enem-mesthi, omakase-gaya menu dessert ngicipi sing wis entuk pujian ekstensif. Buku masak pisanane, Panggang, dirilis ing musim semi 2019.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Nanging konsep panedhaan liyane sing nyenengake bakal debut ing Blossom Hotel Houston ing Q4, 2022. Restoran Jepang bakal mbukak ing lantai loro, nyedhiyakake menu sushi, sashimi premium lan masakan Jepang ing ruang sing anget lan nyenengake. supaya bahan kasebut padhang.

Pungkasan, Chef Boon bakal mimpin Duck House dening Boon, pengalaman panedhaan sing diilhami Kanton kanthi fokus ing masakan bebek, dumunung ing bangunan mandiri ing lantai dasar hotel. Teknik tradisional Chef Boon digabungake karo bahan-bahan seger kanggo ngasilake masakan kontemporer kanthi resep masakan tradisional Kanton lan profil rasa. Bebarengan karo masakan bebek, restoran bakal nyedhiyakake favorit tradisional kayata masakan tumis, dim sum, lan sup. Chef Ho ngarep-arep nggawe atmosfer kanggo tamu hotel lan warga lokal kanggo nemu asli, pengalaman kuliner Kanton karo raos munggah pangkat saka refinement sing cocog merek Blossom Hotel lan latar mburi internasional sawijining. Duck House by Boon ditargetake dibuka ing taun 2023.

Blossom Hotel Houston dumunung ing 7118 Bertner Avenue tetanggan Stadion NRG, Houston Museum District, Houston Zoo lan populer Houston wisata lan Texas Medical Center. Kanggo pesenan lan informasi luwih lengkap babagan Blossom Hotel Houston, bukak BlossomHouston.com.

Babagan Chef Ho Chee Boon

Chef Ho Chee Boon minangka koki bintang Michelin kanthi pengalaman meh 30 taun ing sawetara restoran Asia sing paling misuwur ing donya. Lair ing Malaysia, Chef Boon minangka mantan koki eksekutif internasional Hakkasan lan wis mbukak sawetara restoran sing paling misuwur ing saindenging jagad, kalebu Hakkasan Hanway Place ing London, Hakkasan Dubai, Hakkasan Abu Dhabi, Hakkasan Doha, Yauatcha Soho London, Turandot ing Moskow, lan Breeze ing Bangkok. Dheweke pindhah menyang AS ing 2012 kanggo miwiti Hakkasan New York. Chef Boon bubar mbukak konsep restoran pisanane, Empress by Boon, ing Chinatown San Francisco kanggo menehi ulasan lan penggemar. Keahlian kuliner internasional dheweke ngowahi restoran lan masakan dadi pengalaman epikurean sing sejati.

Babagan Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston, bubar dijenengi antarane 10 Hotel Anyar Paling Panas ing AS kanggo 2022 minangka bagéan saka 2022 Travelers' Choice Awards TripAdvisor, nawakake pengalaman internasional inovatif bosok jero ing Bayou City. hotel nempatno tamu mung sawetara langkah adoh saka pusat medical paling gedhé ing donya lan bisnis ndhuwur-kedudukan Houston lan panggonan hiburan, lan minangka hotel kemewahan paling cedhak kanggo NRG Stadium, iku uga sawetara menit saka populer Houston attractions. Apa lelungan kanggo kabutuhan medical, bisnis utawa kesenengan, tamu bisa seneng bhinéka Houston, kang uga dibayangke ing hotel kang elegan nods kanggo werna aerospace kutha, nalika njupuk kauntungan saka blanja eceran hotel, loro restoran fokus chef, fasilitas unmatched. lan layanan, kamar tamu kemewahan lan plethora acara lan papan patemon. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak BlossomHouston.com, utawa ngetutake kita Facebook lan Instagram.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...