Warta Breaking Travel Kuliner Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Pariwisata Wisata News Wire Plancongan USA

Blossom Hotel Houston Presents Specials kanggo Summer

Blossom Hotel Houston blumbang rooftop - gambar duweni BlosstomHouston.com
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Properti Mewah Anyar Debut Cara Anyar kanggo Seneng Fasilitas Hotel lan Lokasi Utama

Blossom Hotel Houston, Properti mewah Newest kanggo mbukak ing Houston, ngrameke mangsa panas karo paket khusus lan promosi. Wiwit saiki nganti Dina Buruh, para tamu bisa ngrencanakake plesiran menyang Houston kanggo nikmati kolam renang ing rooftop hotel sing nyegerake, kegiatan lan festival sing nyenengake ing kutha kasebut, lan atraksi sing misuwur ing saindenging jagad kanthi lokasi sing cedhak. 

kanthi Blossom Hotel Houstontawaran panas 's, tamu sing rencana kunjungan kanggo loro utawa luwih bengi bisa seneng nganti 20% diskon saka paling kasedhiya tarif kamar. Kanggo residents saka Texas utawa Louisiana, padha bisa seneng discounts eksklusif lan fasilitas panas iki. Yen tamu Book langsung liwat hotel liwat telpon utawa online, padha bisa njupuk kauntungan saka tabungan ekstra.

Promosi musim panas kalebu:

Summer Sale - Simpen nganti 20% diskon saka tarif paling kasedhiya hotel

Texas / Louisiana Resident Rate - Seneng tabungan diskon lan kupon ngombe gratis

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Book Direct - Seneng diskon tabungan lan tawaran wektu winates saka diskon poto-parking

Apa lelungan kanggo bisnis utawa luang, para tamu bakal seneng properti sing diilhami bulan kanggo penawaran kuliner sing apik, fasilitas lan layanan sing mewah, kamar tamu sing wiyar, kolam renang ing payon, pusat kebugaran canggih sing dilengkapi Peloton™, lan plethora acara lan papan patemon pas kanggo saben kesempatan.

Hotel 13-lantai iki nawakake 267 kamar lan suite sing dilengkapi kanthi apik kanthi ruang tamu sing wiyar kanthi cahya alami sing akeh lan dilengkapi Wi-Fi gratis, Samsung Smart TV sing paling dhuwur, pengering rambut Dyson, mesin kopi Nespresso, Digital. Koran karo PressReader®, lan jedhing marmer karo pancuran udan lan fasilitas jedhing dhuwur-mburi.

Dumunung kanthi trep, para tamu bisa nikmati macem-macem Houston kanthi njelajah liwat shuttle Mercedes-Benz gratis menyang papan wisata sing cedhak kayata Stadion NRG, Pusat Medis Texas, Kebun Binatang Houston, Distrik Museum, Universitas Rice/Rice Village, lan akeh restoran kelas donya. .

Paket panas kasedhiya kanggo Book saiki kanggo Tetep liwat 5. September 2022. Blossom Hotel Houston dumunung ing 7118 Bertner Avenue tetanggan NRG Stadium, Houston Museum District lan populer populer Houston lan Texas Medical Center. Kanggo pesenan lan informasi luwih lengkap babagan Blossom Hotel Houston, mangga klik kene.

Babagan Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston nawakake pengalaman internasional inovatif bosok jero ing Bayou City. hotel nempatno tamu mung sawetara langkah adoh saka pusat medical paling gedhé ing donya lan bisnis ndhuwur-kedudukan Houston lan panggonan hiburan, lan minangka hotel kemewahan paling cedhak kanggo NRG Stadium, iku uga sawetara menit saka populer Houston attractions. Apa lelungan kanggo kabutuhan medical, bisnis utawa kesenengan, tamu bisa seneng bhinéka Houston, kang uga dibayangke ing hotel kang elegan nods kanggo werna aerospace kutha, nalika njupuk kauntungan saka blanja eceran hotel, enggal mbukak loro restoran fokus chef. , fasilitas lan layanan sing ora cocog, kamar tamu mewah lan akeh ruang acara lan rapat. Kanggo informasi luwih lengkap, mangga klik kene Utawa ngetutake kita Facebook lan Instagram.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...