Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Tujuan gourmet Industri Hospitality Hotel & Resor Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan USA

Blossom Hotel Houston Nyedhiyakake Paket Tetep Luwih

gambar duweni saka Blossom Houston

Blossom Hotel Houston, Properti kemewahan paling anyar sing dibukak ing Houston, seneng menehi tamu Paket Tetep Luwih, nyedhiyakake keluwesan lan insentif kanggo tetep lengkap. Dawane saka telung wengi tetep nganti luwih saka pitung bengi, tamu bakal duwe kesempatan kanggo nemu kabeh fasilitas kelas donya Blossom Hotel Houston wis kurban nalika njupuk kauntungan saka tawaran Fantastic lan diskon. 

"Lokasi Blossom Hotel Houston becik kanggo kabutuhan bisnis, luang lan lelungan fokus medis sing kabeh bisa uga duwe alasan kanggo nginep ing kutha," ujare Randy Nameth, direktur operasi Blossom Hotel Houston. "Paket Stay Longer kita nyedhiyakake insentif sing ora mung ngirit dhuwit tamu, nanging uga nyuda stres nalika lelungan."

Paket Blossom Stay Longer diurutake miturut dawa kunjungan lan kalebu ing ngisor iki:

Tetep telung wengi:

  • Kredit Pangan & Minuman $ 50
  • ombenan sambutan kanggo loro
  • WiFi gratis

Klik kene kanggo Book Tetep.

Tetep Lima wengi:

  • Kredit Pangan & Minuman $ 100
  • Siji saka limang bengi diskon 50%.
  • ombenan sambutan kanggo loro
  • Priksa-in awal
  • $ 25 Kredit kanggo parking valet saben dina
  • WiFi gratis

Klik kene kanggo Book Tetep.

Tetep Pitu (utawa luwih) Bengi:

  • Kredit Pangan & Minuman $ 150
  • Salah siji saka pitung bengi free
  • ombenan sambutan kanggo loro
  • Check-in awal lan checkout pungkasan jam 4 sore
  • $ 25 Kredit kanggo parking valet saben dina
  • WiFi gratis

Klik kene kanggo Book Tetep.

Apa lelungan kanggo bisnis utawa luang, tamu saka properti rembulan-inspirasi bakal seneng kurban kuliner lintang, fasilitas lan layanan mewah, kamar tamu wiyar, blumbang rooftop karo views expansive, lan plethora acara lan papan patemon pas kanggo saben kesempatan. Dumunung kanthi trep, para tamu bisa nikmati macem-macem Houston kanthi njelajah liwat antar-jemput Mercedes-Benz gratis menyang papan wisata sing cedhak kayata Stadion NRG, Pusat Medis Texas, Kebun Binatang Houston, Distrik Museum, Universitas Rice/Rice Village, lan akeh liyane. restoran kelas donya.

Hotel 16-crita iki nawakake 267 kamar lan suite sing apik, kolam renang lan ruang istirahat ing rooftop, pusat kebugaran canggih sing dilengkapi Peloton™, lan luwih saka sepuluh papan acara. Kamar lan suite nduweni ruang tamu sing wiyar kanthi cahya alami sing akeh lan dilengkapi Wi-Fi gratis, Samsung Smart TV top-of-the-line, pengering rambut Dyson, mesin kopi Nespresso, Koran Digital karo PressReader®, lan jedhing marmer karo pancuran udan lan fasilitas eksklusif Aqua Di Parma ™ kanggo ketemu lan ngluwihi kabutuhan bisnis, luang lan medical-fokus lelungan.

The Stay Longer Package kasedhiya kanggo Book saiki kanggo Tetep kanggo 30. Juni 2022. Blossom Hotel Houston dumunung ing 7118 Bertner Avenue tetanggan NRG Stadium, Houston Museum District lan populer populer Houston lan Texas Medical Center. Kanggo pesenan lan informasi luwih lengkap babagan Blossom Hotel Houston, bukak BlossomHouston.com

Babagan Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston nawakake pengalaman internasional inovatif bosok rumiyin ing Space City. hotel nempatno tamu mung sawetara langkah adoh saka pusat medical paling gedhé ing donya lan bisnis ndhuwur-kedudukan Houston lan panggonan hiburan, lan minangka hotel kemewahan paling cedhak kanggo NRG Stadium, iku uga sawetara menit saka populer Houston attractions. Apa lelungan kanggo kabutuhan medical, bisnis utawa kesenengan, tamu bisa seneng bhinéka Houston, kang uga dibayangke ing hotel kang elegan nods kanggo werna aerospace kutha, nalika njupuk kauntungan saka blanja eceran hotel, loro restoran fokus chef, fasilitas unmatched. lan layanan, kamar tamu kemewahan lan plethora acara lan papan patemon. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak BlossomHouston.com, utawa ngetutake kita Facebook lan Instagram.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar