BOC Aviation pesen 80 jet anyar saka Airbus

BOC Aviation pesen 80 jet anyar saka Airbus

BOC Aviation pesen 80 jet anyar saka Airbus

BOC Aviation pesen 80 jet anyar saka Airbus

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.