Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Boeing: 2.1 yuta personel penerbangan anyar dibutuhake

Boeing: 2.1 yuta personel penerbangan anyar dibutuhake
Boeing: 2.1 yuta personel penerbangan anyar dibutuhake
ditulis dening Harry Johnson

602,000 pilot, 610,000 teknisi pangopènan lan 899,000 awak kabin bakal dibutuhake kanggo ndhukung armada komersial global.

Boeing's 2022 Pilot and Technician Outlook (PTO) prakiraan panjaluk 2.1 yuta personel penerbangan anyar sajrone 20 taun sabanjure supaya bisa nyengkuyung pemulihan ing perjalanan udara komersial kanthi aman lan nyukupi pertumbuhan jangka panjang.  

Prakiraan jangka panjang nuduhake manawa 602,000 pilot, 610,000 teknisi pangopènan lan 899,000 kru kabin bakal dibutuhake kanggo ndhukung armada komersial global sajrone rong dekade sabanjure.

Armada ing saindenging jagad iki samesthine bakal tikel kaping pindho lan tuwuh dadi 47,080 pesawat ing taun 2041, miturut Boeing's bubar dirilis Outlook Pasar Komersial.

PTO taun iki nuduhake kenaikan 3.4 persen saka 2021, ora kalebu Rusia wilayah, kang ora ramalan ing PTO taun iki amarga sanksi sing nglarang ekspor pesawat diprodhuksi ing negara kulon lan kahanan sing durung mesthi pasar.

China, Eropa lan Amerika Utara makili luwih saka setengah saka total panjaluk personel anyar. Wilayah sing paling cepet berkembang yaiku Afrika, Asia Kidul-Wétan lan Asia Kidul, kanthi telung wilayah kasebut bakal tuwuh luwih saka 4 persen sajrone ramalan.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Nalika industri penerbangan komersial pulih saka pandemi lan ngrancang tuwuh jangka panjang, kita ngarepake panjaluk personel penerbangan sing tetep lan tambah akeh, uga kabutuhan latihan sing efektif banget," ujare Chris Broom, wakil presiden, Pelatihan Komersial. Solusi, Boeing Layanan Global.

"Pendekatan fokus pelanggan lan keahlian digital kita kalebu prasetya kanggo ngirim solusi latihan lan penilaian adhedhasar data, pelatihan lan penilaian, uga teknologi sing nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus berkembang."

Solusi digital anyar kanggo nambah efektifitas lan efisiensi latihan bakal kalebu pengalaman sinau immersive lan platform sinau virtual.

Panjaluk sing dikarepake kanggo pilot, teknisi lan kru kabin anyar miturut wilayah global sajrone 20 taun sabanjure kira-kira:

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...