Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Costa Rica News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Jet Boeing 757 pecah setengah nalika pendaratan darurat Kosta Rika

Jet Boeing 757 pecah setengah nalika pendaratan darurat Kosta Rika
Jet Boeing 757 pecah setengah nalika pendaratan darurat Kosta Rika
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat kargo DHL Boeing 757-200 pecah separo sawise nyelip saka landasan pacu nalika nyoba pendaratan darurat ing Bandara Internasional Juan Santamaria ing San Jose, Costa Rica.

Pesawat kasebut ilang buntut lan munggah ing asap nalika kebangkrutan.

Pejabat Bandara Internasional Juan Santamaria ujar manawa kacilakan kasebut meksa operasi penerbangan ditutup lan paling ora 32 penerbangan saka Amerika Utara, Tengah lan Kidul dialihake menyang bandara alternatif.

Juru bicara departemen pemadam kebakaran lokal ujar manawa pesawat kasebut ndharat ing ngarep stasiun pemadam kebakaran lan petugas pemadam kebakaran nanggapi adegan kasebut sajrone siji menit.

Pilot lan co-pilot saka tabrakan DHL jet dievakuasi menyang safety lan mung nandhang tatu cilik, miturut Hector Chaves, kepala Dinas Pemadam Kebakaran.

Miturut Luis Miranda Munoz, wakil direktur Costa Rica's panguwasa aviation sipil, bidang iki judhul kanggo Guatemala lan ketoke wis Gagal ing sistem hydraulic.

Kacilakan kasebut kedadeyan sadurunge 10:30 am wektu lokal (1630 GMT) sawise pesawat, sing mangkat saka bandara internasional Juan Santamaria ing njaba San Jose, dipeksa bali 25 menit mengko kanggo kebangkrutan darurat amarga gagal mekanik.

DHL nerbitake statement, janji diselidiki.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...