Jet Boeing 757 pecah setengah nalika pendaratan darurat Kosta Rika

Jet Boeing 757 pecah setengah nalika pendaratan darurat Kosta Rika

Jet Boeing 757 pecah setengah nalika pendaratan darurat Kosta Rika

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.