aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Boeing jenenge Kepala Komunikasi anyar

Boeing jenenge Kepala Komunikasi anyar
Brian Besanceney
ditulis dening Harry Johnson

Besanceney bakal nglaporake menyang Presiden lan CEO Boeing David Calhoun lan dadi Dewan Eksekutif perusahaan

Perusahaan Boeing saiki menehi jeneng Brian Besanceney minangka wakil presiden senior lan pejabat komunikasi sing efektif wiwit tanggal 6 September 2022. Pimpinan urusan perusahaan kanthi pengalaman komunikasi strategis lan hubungan pemerintah luwih saka 25 taun, kalebu peran senior ing Walmart lan Disney, Besanceney bakal ngawasi kabeh aspek komunikasi Boeing, kayata komunikasi ing pesawat komersial, bisnis pertahanan lan layanan, hubungan media, urusan njaba, keterlibatan karyawan, lan branding perusahaan.

Besanceney bakal laporan menyang Boeing Presiden lan CEO David Calhoun lan njabat ing Dewan Eksekutif perusahaan.

"Brian minangka eksekutif komunikasi sing luar biasa kanthi rekor tim global sing wis kabukten lan mbantu sawetara perusahaan lan organisasi sing kondhang ing donya nyritakake critane, saliyane kanggo ngatur masalah rumit ing sektor swasta lan ing tingkat pamrentahan sing paling dhuwur," ujare Calhoun. "Aku yakin Brian bakal mbantu kita mbangun komitmen sing terus-terusan kanggo melu karyawan lan para pemangku kepentingan kanthi transparan nalika kita terus navigasi lingkungan global sing tantangan lan kerja kanggo posisi Boeing kanggo jangka panjang."

Paling anyar, Besanceney wis njabat minangka wakil presiden senior lan pejabat komunikasi utama ing Walmart, ing ngendi dheweke wis dianggep banget kanggo penasehat komunikasi strategis lan kepemimpinan efektif ing komunikasi global komprehensif perusahaan, kalebu media, sosial lan digital, keterlibatan stakeholder, lan acara kanggo perusahaan paling gedhe ing donya.

Sadurunge Walmart, Besanceney njabat minangka wakil presiden senior urusan umum ing Walt Disney World ing ngendi dheweke mimpin komunikasi eksternal lan internal lan kewarganegaraan perusahaan, uga hubungan pemerintah lan industri ing saindenging jagad kanggo divisi Disney's Parks & Resorts.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sadurunge Disney, Besanceney njabat pamrentah AS ing peran penting, kalebu minangka wakil kepala staf Sekretaris Negara Condoleezza Rice ing Departemen Luar Negeri AS, lan asisten sekretaris Urusan Umum ing Departemen Keamanan Dalam Negeri AS. Ing wiwitan taun 2000-an, Besanceney njabat ing Gedhung Putih nalika Presiden George W. Bush, kalebu rong taun minangka Asisten Khusus Presiden lan Wakil Direktur Komunikasi Gedung Putih kanggo Perencanaan. Sadurungé, dhèwèké njabat dadi direktur komunikasi kanggo Rep. Rob Portman ing AS lan dadi konsultan hubungan masyarakat lan pamaréntahan.

Pakaryan ing njaba, Besanceney njabat ing dewan Orlando Health, sistem perawatan kesehatan sing ora duwe bathi ing sisih kidul-wétan AS kanthi aset $ 8 milyar sing dikelola, uga Institut Hubungan Masyarakat. Dheweke sadurunge njabat ing dewan Trust for National Mall lan Florida Chapter of The Nature Conservancy.

Besanceney ngganteni Ed Dandridge sing ninggalake Boeing ing wulan Juni. Dheweke bakal adhedhasar ing markas global perusahaan ing Arlington, Va.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...