Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment Japan News wong tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Boeing bakal mbukak Pusat Riset & Teknologi Jepang anyar

Boeing bakal mbukak Pusat Riset & Teknologi Jepang anyar
ditulis dening Harry Johnson

Pusat Boeing anyar ing Jepang bakal fokus ing bahan bakar penerbangan sing lestari, propulsi listrik/hidrogen, robotika, digitalisasi lan komposit

Boeing ngumumake bakal nguatake kemitraan karo Jepang kanthi mbukak pusat Penelitian lan Teknologi Boeing (BR&T) anyar.

Fasilitas anyar bakal fokus ing kelestarian lan ndhukung persetujuan kerjasama sing mentas ditambah karo Kementerian Ekonomi, Perdagangan lan Industri Jepang (METI).

Boeing lan METI wis sarujuk kanggo nggedhekake Agreement Kerjasama 2019 sing saiki kalebu fokus ing bahan bakar penerbangan sustainable (SAF), teknologi powertrain listrik lan hidrogen, lan konsep pesawat mangsa sing bakal ningkataké penerbangan dampak iklim nol. Iki minangka tambahan kanggo njelajah propulsi listrik lan hibrida-listrik, baterei, lan manufaktur komposit sing bakal ngaktifake mobilitas kutha anyar.

"Kita seneng mbukak pusat riset lan teknologi global paling anyar ing Jepang," ujare Greg Hyslop, kepala insinyur Boeing lan wakil presiden eksekutif Teknik, Tes & Teknologi. "Nggarap mitra sing apik kaya METI, pusat anyar iki bakal nggedhekake inisiatif Boeing ing bahan bakar lan elektrifikasi sing lestari, lan njelajah persimpangan digitalisasi, otomatisasi lan komposit aeroangkasa kanthi kinerja dhuwur kanggo kelestarian sing luwih gedhe ing produk lan sistem produksi ing mangsa ngarep."

BR&T - Pusat Riset Jepang bakal ana ing Nagoya, sing wis dadi papan kanggo akeh mitra industri lan pemasok utama Boeing. Fasilitas kasebut bakal luwih nggedhekake jejak riset lan pangembangan Boeing ing wilayah kasebut, sing kalebu pusat ing Australia, China lan Korea.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Boeing kanthi setya ndhukung industri SAF Jepang lan wis ditampa minangka anggota paling anyar saka ACT FOR SKY, organisasi sukarela saka 16 perusahaan sing makarya kanggo komersialisasi, promosi lan nggedhekake panggunaan SAF sing diprodhuksi ing Jepang. Iki diadegake dening pelanggan maskapai Boeing All Nippon Airways (ANA) lan Japan Airlines (JAL), bebarengan karo perusahaan teknik global JGC Holdings Corporation, lan produser biofuel Revo International.

Masahiro Aika, wakil saka ACT FOR SKY, ujar, "ACT FOR SKY nampani partisipasi Boeing. Kita ngarepake Boeing kolaborasi karo anggota liyane kanggo "ACT" kanggo komersialisasi, promosi lan ekspansi SAF ing Jepang.

Saliyane dadi mitra ing ACT FOR SKY, Boeing duwe sejarah dawa babagan inovasi karo ANA lan JAL babagan penerbangan lestari, sing kalebu perintis penerbangan bertenaga SAF lan ngluncurake 787 Dreamliner. Dina iki, padha nandatangani persetujuan kanggo bisa bebarengan sinau teknologi sustainable majeng, kalebu listrik, hibrida, hidrogen lan sistem propulsi novel liyane ing upaya kanggo ngurangi jejak karbon pesawat.

Chief Sustainability Officer Boeing Chris Raymond nambahake, "Kanggo mesthekake keuntungan masyarakat sing gedhe banget saka penerbangan tetep kasedhiya kanggo generasi sing bakal teka, kita kudu terus kerja sama karo para inovator lan pimpinan sing mumpuni kanggo ndhukung komitmen industri kanggo ngetokake emisi karbon nol ing taun 2050. Kita asor. kanggo gabung karo ACT FOR SKY lan kolaborasi karo anggota liyane kanggo nuduhake praktik paling apik global lan mbantu nggedhekake lan dikarepake SAF ing Jepang. Lan kita duwe pakurmatan kanggo mbukak Pusat Riset Jepang lan nggedhekake karya karo pelanggan maskapai ANA lan JAL babagan teknologi canggih kanggo mujudake penerbangan dampak iklim nol. Minangka perusahaan aeroangkasa global sing unggul, Boeing ngembangake, nggawe lan layanan pesawat komersial, produk pertahanan lan sistem ruang angkasa kanggo pelanggan ing luwih saka 150 negara. Minangka eksportir AS sing paling dhuwur, perusahaan kasebut nggunakake bakat basis pemasok global kanggo ningkatake kesempatan ekonomi, kelestarian lan dampak komunitas. Tim macem-macem Boeing setya nggawe inovasi kanggo masa depan, mimpin kanthi kelestarian, lan ngembangake budaya adhedhasar nilai-nilai inti perusahaan babagan safety, kualitas lan integritas.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...