Boeing Ngakoni Kaluputan ing Kesepakatan Sayang: Kulawarga Korban Langsung Bereaksi

Boeing ngumumake perubahan kanggo Direksi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Boeing ing ngakoni guilty kanggo Federal angkara pinunjul. Boeing durung disalahké amarga kejahatan sajrone pirang-pirang dekade. Yen panjaluk guilty iki bakal nggawa kepuasan kanggo atusan bapak, ibu, putri, utawa anak lanang sing nggoleki keadilan ora mesthi. Sistem Kehakiman AS minangka sistem sing dirancang kanggo negosiasi babagan kesalahan utawa kesucian. Clifford Law Firm wis ngajokake oposisi kanggo kulawargane para korban.

Rong pesawat Boeing 737 Max mateni 346, lan pirang-pirang taun sabanjure Boeing lunga amarga disalahake, nanging kesepakatan gendhakan menehi keadilan sing sithik kanggo kulawargane sing tiwas.

Boeing wis entuk persetujuan karo Departemen Kehakiman AS

Boeing wis entuk persetujuan karo Departemen Kehakiman babagan kesepakatan panjaluk, kaya sing kasebut ing pengajuan sing digawe dina Minggu. Kesepakatan kasebut, sing kudu disetujoni hakim federal, kalebu Boeing mbayar denda $ 243.6 yuta, cocog karo jumlah sing dibayar ing pemukiman sadurunge 2021.

Boeing ngonfirmasi persetujuan iki ing dina Minggu wengi ing prinsip, nyatakake yen syarat-syarat khusus durung disetujoni. Boeing bakal ngakoni tuduhan kejahatan ngapusi pamrentah AS babagan rong kacilakan Boeing 737 Max ing Indonesia lan Ethiopia ing taun 2018 lan 2019.

Yen disetujoni dening Hakim Federal, pabrikan maskapai bakal didenda $ 243.6 yuta. Jumlah sing padha sing disepakati ing pemukiman 2021.

Boeing bakal disalahké amarga kejahatan

Departemen Kehakiman ngumumake ing pengajuan pengadilan yen Boeing bakal ngakoni guilty kanggo konspirasi kanggo ngapusi FAA babagan safety pesawat Boeing 737 MAX pungkasan dina Minggu (7 Juli 2024). Departemen Kehakiman ngumumake persetujuan kasebut ing pengajuan karo hakim pengadilan distrik federal Reed O'Connor ing Fort Worth, Texas.

Minangka syarat uji coba, Departemen Kehakiman bakal nemtokake monitor kepatuhan independen sing tanggung jawab kanggo verifikasi implementasine lan ketaatan marang protokol safety.

Pemantau iki bakal ngirim laporan tahunan menyang pemerintah. Yen ana syarat sing dilanggar, perusahaan bakal kena denda tambahan. Kajaba iku, dewan direksi perusahaan bakal diwajibake nganakake rapat karo kulawarga sing kena pengaruh kacilakan.

Kaya sing dikarepake, kulawarga korban bingung lan ora mikir panjaluk iki cukup adoh. Dheweke ngupaya nyoba lan ngukum wong-wong ing Boeing sing entuk bathi tinimbang keamanan penerbangan. Sawetara kulawarga kaget babagan cara keadilan ditindakake ing Amerika Serikat.

Mulane kulawargane nyatakake oposisi marang persetujuan kasebut ing dokumen liyane, nyatakake niat kanggo mbantah yen kesepakatan karo Boeing menehi konsesi sing ora adil marang perusahaan, sing ora bakal diwenehake marang wong sing dituduh liyane.

Clifford Law Firm, sing makili akeh kulawargane ngetokake pernyataan kasebut

Kulawarga sing kelangan wong sing ditresnani amarga kacilakan Boeing 737 MAX kanthi cepet ngajokake bantahan ing pengadilan sing padha. Kabar kulawarga kasebut nuduhake yen "perjanjian panjaluk karo Boeing kanthi ora adil menehi konsesi marang Boeing sing ora bakal ditampa dening terdakwa pidana liyane lan gagal nanggung tanggung jawab Boeing kanggo tiwas 346 wong. … Akibaté, persetujuan plea loman dumunung ing panggonan ngapusi lan nyerang, "miturut bantahan diajukake ing federal distrik pengadilan ing Texas sawise DOJ ngajokake Boeing kang panjaluk karo pengadilan.

Masalah apa bakal nampa persetujuan plea lan panjaluk Boeing guilty saiki ana ing Hakim O'Connor sing ngawasi masalah pidana. Kulawarga saka sak ndonya arep lelungan menyang sidang pengadilan sing diantisipasi kanggo mbantah kesepakatan kasebut.  

"Kesepakatan gendhakan iki gagal ngerteni manawa amarga konspirasi Boeing, 346 wong tiwas. Liwat pengacara licik antarane Boeing lan DOJ, akibat saka kejahatan Boeing didhelikake, "ujare Paul Cassell, pengacara kulawarga ing kasus iki lan profesor saka SJ Quinney College of Law ing Universitas Utah. "Hakim bisa nolak kesepakatan panjaluk sing ora kanggo kepentingan umum, lan kesepakatan sing ngapusi lan ora adil iki ora kanggo kepentingan umum. Kita arep njaluk Hakim O'Connor nggunakake wewenang sing diakoni kanggo nolak panjaluk sing ora cocog iki lan mung nyetel prakara kasebut kanggo pengadilan umum, supaya kabeh fakta sing ana ing kasus kasebut bakal ditayangake ing forum sing adil lan mbukak sadurunge juri.

"Kulawargane banget kuciwa sing DOJ gagal akun kanggo loro tubrukan,"Sa Robert A. Clifford, ngedegaken lan partner senior ing Clifford Law Offices lan Lead Counsel kanggo kulawargané ing pengadilan sipil ditundha ing pengadilan distrik federal ing Chicago. "Akeh luwih akeh bukti wis ditampilake sajrone limang taun kepungkur sing nuduhake manawa budaya Boeing ngupayakake bathi kanggo keamanan ora owah. Persetujuan panjaluk iki mung ngluwihi tujuan perusahaan sing miring. Kulawargane bakal terus berjuang kanggo keadilan lan keamanan kanggo masarakat sing mabur kanthi jeneng wong sing ditresnani sing wis mati sing menehi pengorbanan utama.

DOJ wiwitane ngandhani kulawargane yen ora bakal nuntut Boeing lan nerangake syarat persetujuan plea ing konferensi video rong jam pungkasan dina Minggu kepungkur (30 Juni 2024).

A Sweetheart Deal dening Departemen Kehakiman

Reaksi kanggo Departemen Kehakiman sing nawakake kulawarga lan pengacara sing diarani "kesepakatan sayang" kanthi cepet karo sawetara sing nuduhake Perjanjian Penuntutan Ditunda (DPA) DOJ sing ditindakake meh patang taun kepungkur. Ing wulan Mei, DOJ mutusake kanggo mbuwang DPA sawise nemokake Boeing ora netepi syarat kasebut sawise plug lawang mabur saka jet Alaska Airlines ing pertengahan penerbangan ing Januari.

"DoJ mutusake manawa mbaleni kesalahan sing padha nalika negosiasi DPA ilegal telung taun kepungkur saiki bakal ngasilake asil sing beda. Hukuman lan kahanan sing dileksanakake ing Boeing minangka asil saka persetujuan panjaluk iki ora beda banget karo sing gagal ngganti budaya safety Boeing lan nyebabake lawang Alaska Air jeblugan, "ujare Javier de Luis sing kelangan adhine Graziella ing kaloro. kacilakan limang taun kepungkur. Dheweke dadi insinyur aerospace. "Persetujuan iki ora nggatekake panemuan Hakim O'Connor manawa penipuan Boeing langsung tanggung jawab kanggo tiwas 346 wong. Iku ora nglirwakake pengamatan Fifth Circuit sing persetujuan kaya iki dhasar kudu ngawula kapentingan umum nyata kanggo nambah safety penerbangan. Nalika kacilakan sabanjure kedadeyan, saben pejabat DoJ sing mlebu perjanjian iki bakal tanggung jawab kaya eksekutif Boeing sing ora ngutamakake keamanan tinimbang bathi.

Zipporah Kuria saka Inggris sing kelangan bapake, Joseph, kandha, "Keguguran saka kaadilan minangka understatement kasar kanggo njlentrehake iki. Iku nistha atrocious. Muga-muga, Gusti Allah ngalang-alangi, yen iki kedadeyan maneh, DOJ ngelingake yen dheweke duwe kesempatan kanggo nindakake perkara sing migunani lan milih ora. Kita ora bakal mungkasi perjuangan kita kanggo keadilan, apa wae sing katon maju. Kanggo perusahaan sing terus nyanyi yen dheweke wis ngganti nada supaya gampang metu maneh, ora nggambarake. Kasunyatan sing nyata manawa iki dadi preseden kanggo perusahaan sing bangkrut kanthi moral kaya Boeing bisa makmur kanthi biaya urip manungsa tanpa teguran sing nyata lan kaadilan kanggo wong-wong sing bisa nyingkirake tanggung jawab. Isin karo DOJ."

dokumen karo segel ing
Boeing Ngakoni Kaluputan ing Kesepakatan Sayang: Kulawarga Korban Langsung Bereaksi

Chris lan Clariss Moore saka Kanada ilang putriné Danielle, 24, ing kacilakan. Dheweke ujar, "Departemen Kehakiman kudune nindakake investigasi lengkap lan pengadilan pidana marang staf Boeing sing mimpin sertifikasi penipuan pesawat Boeing Max.

Kejahatan perusahaan paling agawe ing Amerika Serikat

Kejahatan perusahaan paling agawe ing sajarah Amerika Serikat nanging sanksi sing paling entheng kanggo pembunuhan perusahaan gedhene mbutuhake panjelasan rinci babagan kedadeyan kasebut; kasunyatan kudu digawe umum, lan individu kudu dianakaké kanggo akun. Kaya Boeing ora njupuk tindakan korektif sawise kacilakan pisanan, Departemen Kehakiman uga ora njupuk tindakan korektif sawise kacilakan liyane sing disebabake dening Boeing (Alaska Air). Kesepakatan panjaluk kasebut minangka salinan karbon saka DPA lan tanpa tanggung jawab sing sejati, luwih akeh kacilakan bakal kedadeyan. Tindakan alus sing ditindakake dening Departemen Kehakiman iki maneh nuduhake pilih kasih marang wong-wong sing sugih lan kuwat ing Amerika Serikat.

Ike Riffel saka California sing kelangan anak lanang loro, Melvin lan Bennett, ing kacilakan kasebut kandha, "Maneh Departemen Kehakiman ninggalake kulawargane 346 wong sing tiwas amarga tumindak sembrono lan cuek Boeing ing peteng. Tanpa transparansi lan tanggung jawab sing lengkap, ora ana sing bakal owah. Muga-muga kita bisa sinau saka tragedi sing nggegirisi iki. Nanging, DOJ menehi tawaran liyane marang Boeing. 

Kanthi kesepakatan iki, ora bakal ana investigasi, ora bakal ana saksi ahli, lan ora bakal ana pelaku kejahatan kasebut kanggo njawab tuduhan kasebut ing pengadilan. Tanpa investigasi umum lan uji coba umum, kulawarga lan publik mabur ora bakal ngerti bebener. Kita ngarep-arep manawa seda wong sing ditresnani bakal nggawa owah-owahan nyata ing cara Boeing nindakake bisnis lan wiwit nggawe safety maneh - rumus sing nggawe dheweke dadi perusahaan gedhe. Percobaan perusahaan pisanan ora nindakake apa-apa kanggo ngganti prilaku Boeing, apa sing nggawe DOJ mikir yen liyane bakal nggawe prabédan? Sampeyan nggawe sampeyan takon, apa kaadilan pancen wuta? 

Paul Njoroge saka Kanada sing kelangan kabeh kulawargane, Carol, garwane, lan anak lanang lan wadon, Ryan umur 6 taun, Kelli umur 4 taun lan Rubi umur 9 wulan, lan ibune garwane, ujar, " Iku temenan ora-brainer yen Boeing bakal nampa persetujuan panjaluk. Iki minangka kesepakatan sing ngidini Boeing ora cilaka. Kasunyatane, Departemen Kehakiman nulis maneh Persetujuan Penuntutan Ditunda Januari 2021. Sing nggumunake, persetujuan panjaluk iki ora nyebabake 346 jiwa tiwas amarga kelalaian manajemen senior Boeing. Nalika kesepakatan iki sadurunge Hakim O'Connor saka Distrik Lor Texas, aku bakal njaluk supaya ora ngidini.

Hakim O'Connor mrentah sadurunge yen 346 anggota kulawarga sing kelangan wong sing ditresnani ing rong kacilakan Boeing 737 MAX8 anyar sajrone limang sasi minangka korban kejahatan ing kasus iki miturut Undhang-undhang Hak Korban Kejahatan federal. 

Ketentuan kesepakatan kasebut tegese ora ana eksekutif individu ing Boeing sing bakal didakwa tumindak kadurjanan, sanajan kulawarga lan pengacara wis ngirim bukti eksekutif tingkat dhuwur Boeing sing bisa disalahake ing konspirasi kasebut. Boeing bakal mbayar denda $487 yuta kanthi kredit $234 yuta sing diwenehake kanggo dhuwit sing dibayar sadurunge, jumlah sing luwih cilik tinimbang denda $24.7 milyar sing bisa ditindakake Boeing. 

Perjanjian plea DOJ uga kalebu monitor perusahaan independen sajrone telung taun ing fasilitas Boeing sing bakal dipilih dening pemerintah. Kulawarga kasebut dijaluk melu proses pemilihan karo Hakim O'Connor kanggo menehi keputusan pungkasan babagan pemilihan monitor.

Persetujuan panjaluk kasebut ora nglindhungi eksekutif Boeing saka tuduhan pidana luwih akeh, utamane ing kedadeyan anyar, kayata penerbangan Alaska Airlines cedhak kacilakan ing Portland. Pengacara Boeing samesthine bakal nyoba lan mungkasi kemungkinan kasebut.

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...