Boeing Ngusulake Penjualan Pesawat menyang Biman Bangladesh Airlines: Duta Besar AS

Boeing Ngusulake Penjualan Pesawat menyang Biman Bangladesh Airlines: Duta Besar AS
liwat Biman Bangladesh
Avatar Binayak Karki
ditulis dening Binayak Karki

Menteri Khan nampi usul kasebut, nyorot kepinginan AS kanggo ndeleng luwih akeh pesawat Boeing ing armada Biman.

Ing pembangunan pinunjul kanggo Biman Bangladesh Airlines, raksasa penerbangan AS Boeing wis presented proposal kanggo Advertisement pesawat sawijining kanggo operator nasional.

Pengumuman kasebut ditindakake nalika rapat antara Duta Besar AS Peter Haas lan Menteri Penerbangan Sipil Mohammad Faruk Khan, sing dianakake ing sekretariat ing ibukutha.

Duta Besar Haas negesake minat Boeing kanggo melu kompetisi transparan kanggo proses pengadaan. “Boeing wis menehi proposal kanggo ngedol pesawat anyar menyang Biman Bangladesh Maskapai penerbangan. Kita pengin Boeing bisa dadi bagian saka proses tuku lan ditindakake kanthi kompetisi transparan, "ujare marang wartawan sawise rapat kasebut.

Menteri Khan nampi usul kasebut, nyorot kepinginan AS kanggo ndeleng luwih akeh pesawat Boeing ing armada Biman. Nanging, dheweke negesake manawa keputusan kasebut bakal ditindakake kanthi nimbang macem-macem faktor, kalebu aspek finansial lan teknis. "Kita bakal tuku pesawat saka salah siji Boeing utawa Airbus, whichever ono gunane kanggo Bangladesh," Khan njamin.

Nanggepi pitakon babagan nerusake penerbangan langsung antarane Dhaka lan New York, Menteri Khan nyebutake audit sing ditindakake dening Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) ing Otoritas Penerbangan Sipil Bangladesh. Rampung audit kasebut katon minangka langkah penting kanggo mulihake konektivitas udara langsung ing antarane rong tujuan kasebut.

Salajengipun, Menteri Khan nandheske komitmen Bangladesh lan AS kanggo kolaborasi minangka mitra ngembangake sektor pariwisata lan penerbangan negara kasebut, nuduhake masa depan sing janjeni kanggo kerjasama bilateral ing wilayah kasebut.

About penulis

Avatar Binayak Karki

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...