Airlines aviation Warta Breaking Travel negara | wilayah Ethiopia Indonesia News Keslametan USA

Boeing sijine bathi liwat safety matèni 346: Denda US $200 yuta

Boeing bakal mbukak Pusat Riset & Teknologi Jepang anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tragedi Boeing 737 MAX wis rampung. Boeing didenda US$200 yuta kanggo nutup bab loro kacilakan Boeing 737 max sing fatal.

Sawise atusan kulawarga dirusak, 346 wong mati, lan loro Boeing MAX kacilakan ing Ethiopia lan Indonesia, Boeing sarujuk mbayar $200 yuta kanggo nyebataken rampung.

Pesawat loro sing dikutuk dioperasikake dening Lion Air lan Ethiopian Airlines. B737 Max bali menyang layanan after cacat safety agawe padha ono.

Raksasa pesawat Boeing sarujuk dina iki (22 September 2022) kanggo mbayar denda $200 yuta sing gedhe banget amarga nyasarké masyarakat babagan safety pesawat 737 MAX sing nabrak kaping pindho, nyebabake 346 wong mati ing taun 2018 lan 2019.

            CEO perusahaan sing dipecat, Dennis Muilenburg, uga sarujuk kanggo mbayar denda sing diatur dening Komisi Sekuritas lan Bursa (SEC) sing nyatakake Boeing lan Muilenburg ngerti manawa bagean saka sistem kontrol penerbangan pesawat kasebut cacat lan nyebabake keprihatinan keamanan sing terus-terusan, nanging ngandhani masarakat manawa. 737 MAX wis aman kanggo fly. Kacilakan kasebut nyebabake pesawat kasebut mandheg ing saindenging jagad sajrone udakara 20 wulan, salah sawijining landasan paling dawa ing sejarah penerbangan.

             Robert A. Clifford, pangadeg lan partner senior saka Clifford Law Offices sing uga dadi Lead Counsel ing pengadilan sing ditundha ing pengadilan distrik federal ing Chicago nglawan Boeing ing kacilakan kapindho sing njupuk 157 nyawa, ngandika ing reaksi kanggo warta dina, "Muilenburg utawa sapa wae sing mbujuk pamrentah supaya tetep mabur Boeing MAX 737 kudu diselidiki kanthi lengkap amarga tumindak sing bisa dadi kriminal. Clifford nambahake, "Iki kalebu pamrentah sing mriksa kabeh komunikasi antarane pihak ing perusahaan utawa sapa wae ing njaba Boeing."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

            Kacarita Boeing lan Muilenburg sarujuk kanggo ngrampungake tuduhan nglanggar pranata antifraud saka hukum sekuritas AS, nanging padha ora ngakoni utawa mbantah panyokro bowo SEC. Boeing sarujuk mbayar utang $200 yuta, lan Muilenburg sarujuk mbayar $1 yuta. "Muilenburg $ 1 yuta pembayaran minangka ngenyek kanggo kulawargané, lan tokenism iki reprehensible, utamané ing cahya saka $62 yuta parachute emas kang kabaripun ditampa nalika dipecat sawise perusahaan tumindak,"Clifford ngandika.

            Ketua SEC Gary Gensler ngendika, "Ing wektu krisis lan tragedi, penting banget yen perusahaan lan eksekutif umum nyedhiyakake pambocoran lengkap, adil, lan jujur ​​menyang pasar. Perusahaan Boeing lan mantan CEO, Dennis Muilenburg, gagal ing kewajiban paling dhasar iki. Dheweke nyasarake investor kanthi menehi jaminan babagan keamanan 737 MAX, sanajan ngerti babagan masalah keamanan sing serius.  

Kantor Hukum Clifford makili 70 wong ing kacilakan Maret 2019 sawise lepas landas ing Ethiopia. 

Tuntutan hukum kasebut nyatakake yen Boeing entuk bathi tinimbang keamanan lan ngapusi masarakat lan pamrentah nalika njaluk sertifikasi pesawat kanthi cepet.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...