Warta cepet

Lair dadi Wild ing Laconia Motorcycle Week

Cuaca kaya musim panas wis pindhah menyang Wilayah Tlaga, bebarengan karo pangarep-arep kanggo taun iki Laconia Motorcycle Week®, mung siji sasi. Sawise 98 taun, sampeyan bakal mikir Laconia wis bosen sethitik kanggo hosting acara iki, kang ndudohke atusan ewu penunggang kanggo Negara New Hampshire. Bener, iku cukup ngelawan.

"Sawise es-metu ing Lake Winnipesaukee, iku bab pisanan wong ngomong bab kene,"Sa Jennifer Anderson, Wakil Direktur Laconia Motorcycle Week. "Motorcycle Week wis teka kanggo simbol wiwitan mangsa panas. Kita wis entuk teks, telpon lan email kanthi konsisten saka pamilik bisnis, warga lokal lan wong saka kabeh negara sing nggoleki kabar paling anyar. Kabeh padha bungah. Musim dingin apik nanging wilayah iki sumunar ing cuaca sing luwih anget. Lan yen sampeyan miwiti krungu motor, sampeyan bakal ngerti yen musim panas wis cedhak.

Para penunggang bisa nyana favorit ing taun iki, kayata tur gipsi, demo, hiburan langsung lan balapan seminggu lengkap lan acara liyane ing NH Motor Speedway sing cedhak, uga sawetara perkara anyar. Taun iki, bakal ana Tampilan Motor Vintage ing Lakeside Avenue sajrone Hill Climb Expo munggah Tower Street tanggal 14 Juni. Gunstock wis sepisan maneh jumangkah munggah kanthi nambahake Gunstock Ride-In Bike Show inaugural sak Hill Climb ing Juni 15th. Kajaba iku, maneh amarga dikarepake populer yaiku Program Paspor Laconia, menehi insentif marang pengunjung supaya metu lan numpak kanggo entuk oleh-oleh eksklusif, mung anggota. Yen sampeyan pengin ngliwati lalu lintas, Sepur Shuttle Weirs bakal beroperasi ing akhir minggu antarane Meredith lan Pantai Weirs, dene para penunggang sing pengin nyoba metu saka wilayah kasebut bisa melu tur lan tunggangan gipsi, wiwit saka tur jembatan sing ditutupi nganti lelungan sing dipandu menyang ndhuwur. saka Mt. Washington.

"Kita ngarepake nomer gedhe ing taun iki," tambah Anderson. "Akeh wong sing ora kejawab pirang-pirang rapat umum amarga COVID lan alasan liyane sing ana gandhengane ujar manawa iki taun. Padha kantun. Nanging sing paling penting dheweke pengin bisa ujar manawa dheweke ana ing kene kanggo angka kaping pindho.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar