Warta cepet

Kampanye Pariwisata Brasil Sukses Ageng

Kampanye iklan paling anyar dening Badan Promosi Pariwisata Internasional Brasil (Embratur) ing Amerika Serikat ngasilake paningkatan US $ 5.7 yuta ing pesenan menyang Brasil saka Amerika Serikat. Asil kampanye sing ditindakake antarane Nopember lan April pungkasan uga nuduhake wutah 78% ing panelusuran "Visit Brasil," dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

Kampanye iki kalebu iklan TV lan internet, spanduk online, media ruangan digital, kalebu papan reklame ing Times Square. Iklan TV kasebut ngasilake 1,673 sisipan lan 14,601,639 dampak - pangukuran sing digunakake kanggo nuduhake perkiraan kaping pirang-pirang potongan kasebut dideleng dening masarakat. Ing media ruangan, ana 1 yuta sisipan, kanthi luwih saka 38 yuta dampak. Konten ing internet ndhaptar luwih saka 52 yuta hits, 12 yuta tampilan video lan luwih saka 127 ewu klik menyang situs web Visit Brasil.

Presiden Embratur, Silvio Nascimento, ngrayakake asil kasebut lan nunjukake tumindak anyar kanggo promosi tujuan wisata Brasil ing luar negeri kanggo terus narik turis internasional menyang negara kasebut. "Kanthi kampanye iki, Embratur mromosiaken gambar Brazil kanggo nambah entri pengunjung Amérika, kontribusi kanggo ngedongkrak inflow saka ijol-ijolan manca lan nambah relevansi pariwisata ing ngasilaken proyek lan income kanggo negara kita," nerangake Pak Nascimento. "Amerika Serikat minangka sumber lelungan paling gedhe nomer loro menyang Brasil. Dadi, iki minangka pasar sing kudu kita tetep ing radar. Ing minggu ngarep kita kudu ngluncurake kampanye liyane kanggo pamirsa iki, "ujare presiden Embratur.

Kampanye kasebut

Tujuan utama kampanye kasebut yaiku kanggo nguatake publik Amerika Utara yen negara kasebut mbukak kanggo pengunjung lan ora perlu visa maneh kanggo mlebu ing Brasil. Kajaba iku, potongan iklan muji tujuan wisata utama, kayata grojogan Foz do Iguaçu lan pesisir ing Timur Laut, uga pengalaman sing bisa ditindakake para pengunjung ing Brasil, kayata kasugihan gastronomi, budaya lan keramahan wong Brasil.

Embratur uga dikuwatake ing materi tumindak sing ditindakake ing negara kasebut kanggo njaga warga lan pengunjung aman saka Covid-19, kalebu penerapan protokol keamanan kesehatan, lan nggawe segel "Tanggung Jawab Pariwisata", sing diterbitake dening Kementerian Pariwisata.

Kapindho Sumber Utama Turis

Ing taun 2019, sadurunge pandemi Covid-19, Amerika Serikat dadi pasar sumber turis utama nomer loro menyang Brasil. Saklawasé 600,000 wong Amerika ngunjungi Brasil ing taun iku, jumlah sing mung ana 2 yuta wong Argentina sing lelungan menyang wilayah Brasil ing taun kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar