Kategori - Aruba Breaking News

Warta saka Aruba - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Aruba minangka sawijining pulau lan sawijining negara konstituen ing Kerajaan Walanda ing Segara Karibia kidul, dununge udakara 1,000 kilometer sisih kulon sisih utama Antillen Kecil lan 29 kilometer ing sisih lor pesisir Venezuela.