Category - Cambodia Breaking News

Breaking news from Cambodia – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

News Plancongan & Pariwisata Kamboja kanggo pengunjung. Kamboja minangka negara Asia Tenggara sing lanskap kasebut mbentang dataran rendah, Delta Mekong, pegunungan lan garis pantai Teluk Thailand. Phnom Penh, ibukutha, minangka papan kanggo pasar pusat seni deco, kraton sing misuwur lan pameran sejarah lan arkeologi Museum Nasional. Ing sisih kidul-kulon negara kasebut ana reruntuhan Angkor Wat, sawijining kompleks candhi watu gedhe sing dibangun sajrone Kekaisaran Khmer.