Kategori - Warta Breaking Kamerun

Warta saka Kamerun - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

News Kamerun Wisata & Pariwisata kanggo para pengunjung. Kamerun, ing Teluk Guinea, minangka negara Afrika Tengah kanthi macem-macem wilayah lan satwa liar. Ibukota pedalaman, Yaoundé, lan kutha paling gedhe, pelabuhan Douala, minangka titik transit menyang situs ekowisata uga resort pantai kaya Kribi - cedhak curug Chutes de la Lobé, sing terjun langsung menyang segara - lan Limbe, ing endi Limbe Omah Pusat Margasatwa nglindhungi primata.