24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video

Kategori - Chad Breaking News

Warta saka Chad - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Chad, kanthi resmi dikenal minangka Republik Chad, minangka negara sing ora duwe landas ing sisih lor-tengah Afrika. Watesan karo Libya ing sisih lor, Sudan ing sisih wétan, Republik Afrika Tengah ing sisih kidul, Kamerun lan Nigeria ing sisih kidul-kulon, lan Niger ing sisih kulon.