24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video

Kategori - China Breaking News

Warta saka China - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

China, kanthi resmi Republik Rakyat China, minangka negara ing Asia Wétan lan negara paling padhet ing saindenging jagad, kanthi pedunung udakara 1.428 milyar ing taun 2017. Saka udakara 9,600,000 kilometer persegi, iku paling gedhe nomer telu utawa nomer papat paling gedhe negara miturut wilayah.