Kategori - Warta Breaking Kroasia

Warta anyar saka Kroasia - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Kroasia, kanthi resmi Republik Kroasia, minangka negara ing persimpangan Eropa Tengah lan Tenggara, ing Segara Adriatik. Watese karo Slovenia ing sisih Lor-Lor, Hongaria ing sisih lor-wétan, Serbia ing sisih wétan, Bosnia lan Herzegovina, lan Montenegro sisih kidul wétan, nuduhake wates laut karo Italia.