24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - El Salvador Breaking News

Warta anyar saka El Salvador - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

El Salvador Berita Pariwisata & Pariwisata kanggo para pengunjung. El Salvador, kanthi resmi Republik El Salvador, minangka negara paling cilik lan paling padhet ing Amerika Tengah. Watesan karo sisih lor-lor karo Honduras, ing sisih lor-kulon karo Guatemala, lan sisih kidul karo Samodra Pasifik. Ibukutha lan kutha paling gedhe ing El Salvador yaiku San Salvador.