Kategori - Warta Breaking Ethiopia

Warta anyar saka Ethiopia - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Étiopia, ing Horn ing Afrika, minangka negara sing kenceng lan landlocked sing dipisahake karo Great Rift Valley. Kanthi temuan arkeologi diwiwiti luwih saka 3 yuta taun, dadi papan budaya kuna. Antarane situs-situs penting yaiku Lalibela karo greja-greja Kristen sing dipotong wiwit abad kaping 12 – 13. Aksum minangka reruntuhan kutha kuna kanthi obelis, makam, istana lan gereja Our Lady Mary of Sion.