Kategori - Berita Breaking Fiji

Warta anyar saka Fiji - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Pariwisata & Pariwisata Fiji kanggo para pengunjung. Fiji, sawijining negara ing Pasifik Kidul, minangka kepulauan sing luwih saka 300 pulau. Iki kondhang karo lanskap sing kasar, pantai kanthi garis palem lan terumbu karang kanthi laguna sing bening. Pulo utama, Viti Levu lan Vanua Levu, ngemot sebagian besar populasi. Viti Levu minangka ibu kutha, Suva, kutha pelabuhan kanthi arsitektur kolonial Inggris. Museum Fiji, ing Taman Thurston Gaman jaman Victoria, duwe pameran etnografi.