Kategori - Prancis Breaking News

Warta anyar saka Prancis - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Prancis, ing Eropa Kulon, kalebu kutha-kutha abad pertengahan, desa alpine lan pesisir Laut. Paris, ibukutha misuwur amarga omah fashion, musium seni klasik kalebu Louvre lan monumen kaya Menara Eiffel. Negara kasebut uga misuwur amarga masakan lan masakan sing canggih. Gambar guwa Lascaux, téater Romawi Lyon lan Kraton Versailles sing jembar banget babagan sejarah sing sugih.