Kategori - Grenada Breaking News

Warta saka Grenada - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Grenada Travel & News Pariwisata kanggo pengunjung. Grenada minangka negara Karibia sing kalebu pulau utama, uga diarani Grenada, lan pulau-pulau sekitare sing luwih cilik. Dijuluki "Pulo Rempah-rempah," pulau utama sing bukit dadi omah akeh perkebunan pala. Uga dadi lokasi ibukutha, St. George, sing omahé warna-warni, bangunan Georgia lan Benteng George abad kaping-18 ngerteni Harbour Carenage sing sempit. Ing sisih kidul ana Pantai Grand Anse, kanthi resor lan bar.