Kategori - Guyana Breaking News

Warta saka Guyana - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Guyana Travel & Pariwisata News kanggo pengunjung. Guyana, sawijining negara ing pesisir Atlantik Utara Amerika Selatan, ditemtokake dening alas udan sing padhet. Nganggo basa Inggris, kanthi musik jangkrik lan calypso, budaya kasebut gegandhengan karo wilayah Karibia. Ibukuthané, Georgetown, misuwur kanthi arsitektur kolonial Inggris, kalebu Katedral Anglikan St. George sing dhuwur-kayu. Jam gedhe menehi tandha ing fasad Stabroek Market, sumber pametumu lokal.