Kategori - Haiti Breaking News

Warta anyar saka Haiti - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Pariwisata & Pariwisata Haiti kanggo para pengunjung. Haiti minangka negara Karibia sing nuduhake pulau Hispaniola karo Republik Dominika ing sisih wetan. Sanajan isih gempa bumi wiwit gempa taun 2010, akeh landmark Haiti sing diwiwiti wiwitan abad kaping 19 tetep tetep. Iki kalebu Citadelle la Ferrière, benteng gunung, lan reruntuhan Istana Sans-Souci, bekas kraton raja Henry Henry I sing barok.