Kategori - Warta Breaking Hongaria

Warta anyar saka Hongaria - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Pariwisata & Pariwisata Hongaria kanggo para pengunjung. Hongaria minangka negara sing ora dikunci ing daratan ing Eropa Tengah. Ibukuthané, Budapest, dipasang ing kali Danube. Pemandangan kutha iki ditandhani karo landmark arsitektur saka Buda, Castle Hill, lan bangunan neoklasik gedhe ing sadawane Pest Andrássy Avenue nganti Jembatan Rantai abad kaping-19. Pengaruh Turki lan Romawi ing budaya Hongaria kalebu popularitas spa mineral, kalebu ing Danau Hévíz termal.