Kategori - Israel Breaking News

Warta saka Israel - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita plancongan & pariwisata Israel kanggo para plancong lan profesional plancongan. Israel, negara Timur Tengah ing Segara Mediterania, dianggep wong Yahudi, Kristen lan Muslim minangka Tanah Suci ing Alkitab. Situs sing paling suci yaiku ing Yerusalem. Ing Kutha Tua, kompleks Kuil Gunung kalebu kuil Kubah Rock, Tembok Kulon sing bersejarah, Masjid Al-Aqsa lan Gereja Holy Sepulcher. Pusat finansial Israel, Tel Aviv, misuwur amarga arsitektur lan pantai Bauhaus.