Kategori - Yordania Breaking News

Warta anyar saka Yordania - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Jordan Travel & Pariwisata News kanggo para pengunjung. Yordania, sawijining bangsa Arab ing sisih wétan Kali Yordania, ditegesake dening monumen kuno, cadangan alam lan resor pinggir segara. Iki minangka papan arkeologi sing misuwur ing Petra, ibukutha Nabatean udakara 300 SM Set ing lembah sempit kanthi makam, candhi lan monumen sing diukir ing tebing watu wungu sing ana ing sacedhake, Petra entuk julukan kasebut, "Kota Rose."

Airlines aviation Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Mesir Breaking News Pitakonan Investments Iran Breaking News Warta Breaking Irak Warta Breaking Jordan Kuwait Breaking News Warta Breaking Libanon News Oman Breaking News Warta Breaking Palestina wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Warta Breaking Syria Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Turki Breaking News Warta Breaking UAE Maneka Warta Warta Breaking Yaman

Eksekutif Timur Tengah: Ndhuwur maskapai ing taun 2021

Wétan Tengah wis suwe saya penting ing bidang penerbangan, nanging mung ...