Kategori - Kenya Breaking News

Warta anyar saka Kenya - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Kenya Travel & Pariwisata News kanggo pengunjung. Kenya minangka negara ing Afrika Wétan kanthi garis pantai ing Samodra India. Iki kalebu savannah, tlaga, Lembah Great Rift sing dramatis lan pegunungan. Iki uga dadi margasatwa kaya singa, gajah lan badhak. Saka Nairobi, ibukutha, safari ngunjungi Cagar Maasai Mara, sing misuwur kanthi migrasi wildebeest taunan, lan Taman Nasional Amboseli, sing nawakake pemandangan 5,895m Gunung Tanzania. Kilimanjaro.