Kategori - Berita Breaking Malaysia

Warta saka Malaysia - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Pariwisata & Pariwisata Malaysia kanggo para pengunjung. Malaysia minangka negara Asia Tenggara sing ngrebut bagean ing Semenanjung Melayu lan pulau Kalimantan. Iki misuwur amarga gisik, alas alas lan campuran pengaruh budaya Melayu, Cina, India lan Eropa. Ibukutha, Kuala Lumpur, dadi omahé bangunan kolonial, distrik blanja sing sibuk kayata Bukit Bintang lan bangunan pencakar langit kayata Menara Kembar Petronas sing apik, 451 m.