Kategori - Mali Breaking News

Warta saka Mali - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta lelungan & pariwisata Mali kanggo para plancong lan profesional plancongan. Mali, kanthi resmi Républik Mali, minangka negara sing ora dikunci ing Afrika Kulon. Mali minangka negara paling gedhe nomer wolu ing Afrika, kanthi area udakara luwih saka 1,240,000 kilometer persegi. Pedunung Mali cacah 19.1 yuta. 67% pedunung kira-kira ana ing sangisoré umur 25 taun ing 2017. Ibukuthané Bamako.