Kategori - Warta Breaking Malta

Warta anyar saka Malta - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta lelungan & pariwisata Malta kanggo para plancong lan profesional plancongan. Malta minangka kepulauan ing Mediterania tengah ing antarane Sisilia lan pesisir Afrika Lor. Iki minangka negara sing misuwur amarga situs bersejarah sing ana gandhengane karo pamrentahan kalebu Romawi, Moor, Ksatria Saint John, Prancis lan Inggris. Wis akeh benteng, candhi megalitikum lan Ħal Saflieni Hypogeum, kompleks aula lan kamar panguburan ing ngisor bumi wiwit taun 4000 SM