Kategori - Mauritius Breaking News

Warta saka Mauritius - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Pariwisata & Pariwisata Mauritius kanggo para pengunjung. Mauritius, sawijining negara pulau Samudra Hindia, misuwur amarga gisik, laguna lan karang. Interioré pegunungan kalebu Taman Nasional Gorges Sungai Ireng, kanthi alas udan, air terjun, jalur hiking lan satwa kaya rubah sing mabur. Capital Port Louis duwe situs kayata trek jaran Champs de Mars, omah perkebunan Eureka lan Taman Botani Sir Seewoosagur Ramgoolam abad ka-18.

Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Mewah Warta Breaking Mauritius News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Emirat miwiti maneh penerbangan Mauritius, amarga pulau kasebut dibukak maneh menyang ...

Saka 15 Juli nganti 30 September 2021, Mauritius bakal mbukak watese para penumpang sing divaksinasi lan ...

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Mauritius News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mauritius nyipta 14 'gelembung resor' kanggo bali ...

Pulo Samudra Hindia bakal dibukak kanthi fase sajrone taun 2021 lan tahap pertama, wiwit tanggal 15 Juli nganti ...