Kategori - Warta Breaking Mikronesia

Warta saka Micronesia - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Plancongan & Pariwisata Mikronesia kanggo para pengunjung. Negara Federasi Mikronesia minangka negara sing nyebar ing saindenging Samodra Pasifik sisih kulon sing kalebu luwih saka 600 pulau. Mikronesia kalebu 4 negara pulau: Pohnpei, Kosrae, Chuuk lan Yap. Negara kasebut misuwur kanthi pesisir kanthi teduhan palem, nyilem kanthi kecelakaan lan reruntuhan kuna, kalebu Nan Madol, candhi basalt cekung lan kubah panguburan sing ana ing lagun ing Pohnpei.