Category - Moldova Breaking News

Breaking news from Moldova – Travel & Tourism, Fashion, Entertainment, Culinary, Culture, Events, Safety, Security, News, and Trends.

Warta Plancongan & Pariwisata Moldova kanggo para pengunjung. Moldova, sawijining negara Eropa Wétan lan tilas republik Soviet, duwe macem-macem wilayah kalebu alas, bukit-bukit lan kebon anggur. Wilayah anggur kalebu Nistreana, sing kondhang amarga warna abang, lan Codru, minangka papan kanggo rong gudang paling gedhe ing donya. Ibu kota Chișinău duwe arsitektur gaya Soviet lan Museum Sejarah Nasional, nampilake koleksi seni lan etnografi sing nggambarake hubungan budaya karo tetanggan Romania.