Kategori - Warta Breaking Mongolia

Warta anyar saka Mongolia - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Pariwisata & Pariwisata Mongolia kanggo para pengunjung. Mongolia, sawijining negara sing wewatesan karo China lan Rusia, misuwur amarga jembar lan budaya nomad sing jembar. Ibukuthané, Ulaanbaatar, pusaté ing sacedhake Alun-alun Chinggis Khaan (Genghis Khan), dijenengi kanggo pendiri Kekaisaran Mongol abad kaping 13 lan 14. Uga ing Ulaanbaatar ana Museum Nasional Mongolia, nampilake artefak bersejarah lan etnografi, lan Biara Gandantegchinlen sing dipugar taun 1830.